Başkan Ülgen'den Palu'ya Büyük Müjde!

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Palu Meslek Yüksekokulu' açılması kararının Fırat Üniversitesi Senatosunda onaylandığını açıkladı.

Başkan Ülgen'den Palu'ya Büyük Müjde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Palu Meslek Yüksekokulu" için başlattıkları çalışmanın olumlu ilerlediğini belirterek kararın senatoda onaylandığını bildirdi. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  'Palu Meslek Yüksekokulu' açılması kararının Fırat Üniversitesi Senatosunda onaylandığını belirterek şunları ifade etti; 

 "Uzun zamandan beri gerekli hazırlıkları ve çalışmalarını yaptığımız "Palu Meslek Yüksekokulu" açılması kararı bugün toplanan Fırat Üniversitesi Senatosunda kabul edilmiştir. Başından beri bizlere yardımcı olan ve yol gösteren Fırat Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a, Rektör Yardımcılarına, Fırat Üniversitesi Senato Üyelerine ve emeği geçen herkese şahsım,Yönetim Kurulum ve Palulular adına çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun."