Başkan Ülgen 'PALU' İçin Çalışıyor

Elazığ'ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak ilçenin ve şehrin sorunlarına duyarsız kalmayan Palu Kültür ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Fadıl Ülgen, ilçede eksik tespit edilen sıkıntıları gündeme taşımaya ve bu sorunların çözümü için çalışmalarına aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ediyor...

Başkan Ülgen 'PALU' İçin Çalışıyor

İlimizin köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve yaptığı başarılı çalışmalarla hem Elazığ'da hem de Palu'da büyük ses getiren Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen ilçenin sorunlarına kayıtsız kalmıyor.

İlçede tespit edilen sıkıntıların çözümü için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam eden Başkan Ülgen, mesaisinin tamamamını ilçenin gelişmesine ve Palu'nun tam anlamda bir turizm alanı olmasına yönelik gayretlerine devam ediyor.  

Ülgen 'PALU' İçin Çalışıyor

"KAVŞAK YENİDEN TANZİM EDİLDİ"
Bu kapsamda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Kovancılar'dan Palu'ya dönüş noktasının düzenlenmesi ve iyileştirilme çalışmasını gündeme taşıdıklarını ve bu sorununda geçtiğimiz günlerde çözüldüğünü ifade eden Başkan Ülgen; "Kovancılar'dan PALU'ya dönüş kavşağının trafiğe daha uygun bir planlama ile yapılmasını; İlimiz Milletvekili Zülfü Demirbağ'a,Karayolları Bölge Müdürlüğüne,Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar'a talep etmiştik. Sağolsunlar bu kavşak tanzim edilerek bitirildi.Kendilerine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

"TRAFİK LEVHASI EKSİKLİĞİ KONUSUNU YETKİLİLERE İLETTİK"
Başkan Ülgen, kavşak sorunun çözümünden sonra yollarda eksikliği bulunan trafik levhaları konusunu da yetkililere ilettiklerini belirterek; "Ancak kavşak çalışması yapıldıktan sonra Elazığ ve Bingöl tarafından gelen araçlar için hem PALU yön levhası,hem de aynı yön levhasında tarihi PALU KALESİ ve PALU KÖPRÜSÜ yön levhalarının koyulmadığını tesbit ettik.Konuyu Bayramdan önce Karayolları yetkililerine ilettik.Yetkililer bugün yerinde inceleme yaparak hem bu kavşağa hem de gereken başka güzergâhlara yön levhalarını hazırlayarak getirip monte edecekler.Bu çalışmaları yapan görevlilere de çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Ülgen 'PALU' İçin Çalışıyor

ÜLGEN, PALU KAYMAKAMLIĞINA DA SESLENDİ
Başkan Ülgen paylaşımında, Palu Kaymakamlığına da seslenerek;  "Ayrıca Palu Kaymakamlığı tarafından mermer bir bloka yazdırılan "TARİH PALU'DUR,PALU TARİHTİR." ile "PALU'YA HOŞGELDİNİZ" sütunun da ilgililer tarafından takip edilerek,uygun bir yere monte edilmesi gerekir diye düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. 

PALULULARDAN BAŞKAN ÜLGEN'E TEŞEKKÜR
Öte yandan ilçenin sorunlarının çözülmesi noktasında gündeme taşıdığı için Başkan Ülgen'e teşekkür eden Palulu vatandaşlar; " İlçemizin gelişmesi noktasında büyük gayret gösteren Palu Kültür ve Dayanışma Derneğimiz ile Başkanımız Fadıl Ülgen'e çok teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Sürekli ilçemizle ilgili bir sorun olduğunda hemen harekete geçip sıkıntıları yetkililere iletiyor ve sonuca ulaşmak için takip ediyor. " ifadelerini kullandılar.

Ülgen 'PALU' İçin Çalışıyor