Başkan Yıldırım İstifa Edecek Mi?

AK Parti Geenel Merkezi, 2023 seçimleri için sandık görevlileri ve mahalle sorumluları dahil olmak üzere sahada çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da milletvekili adayları konusunda il başkanlarına aday olup olmak istemediklerine yönelik niyetlerini sordu...

Başkan Yıldırım İstifa Edecek Mi?

AK Parti yönetimi, bir süredir Türkiye genelinde milletvekili adaylığı konusunda yeni yüzlerle ilgili kamuoyu yoklaması yapıyor.

İL BAŞKANLARINA SORULDU
İllerdeki kanaat önderleri, STK'lar ve teşkilatlar nezdinde hem mevcut milletvekillerinden memnuniyetleri soruluyor, hem de 2023 seçimlerinde aday olarak görmek istedikleri yeni isimler konusundaki fikirleri alınıyor. AK Parti teşkilat yönetimlerinden çok sayıda ismin milletvekili adayı olmak istediği belirtiliyor. AK Parti yönetimi öncelikle il başkanlarına aday olup olmak istemediklerine yönelik niyetlerini sordu.

Başkan Yıldırım İstifa Edecek Mi?

50 İL BAŞKANI MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYOR
Edinilen bilgilere göre; 50 civarında il başkanı milletvekili adayı olmak istediğini bildirdi. AK Parti yönetimi aday olmak isteyenlerin 'Genel Merkez'in bilgisi olmadan görevlerinden istifa etmemelerini' istedi. Aralık sonuna kadar seçimlerde aday olmak isteyen il başkanlarının istifa etmeleri istendi.

GÖZLER BAŞKAN YILDIRIM'DA
Tüm bu gelişmeler yaşanırken gözler AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'a çevrildi. Özellikle teşkilat içinde milletvekilleri ve tabanla uyumlu bir şekilde çalışmasından dolayı parti yöneticilerinin dikkatini çeken Başkan Yıldırım'ın istifa edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Başkan Yıldırım İstifa Edecek Mi?

ŞEHRİN SORUNLARINA KAYITSIZ KALMADI
Atandığı günden bu yana şehrin sorunlarına kayıtsız kalmayadan çalışmalarını sürüdüren ve mütevazi kimliğiyle Elazığlı vatandaşların büyük takdirini toplayan AK Partili Yıldırım'ın dönemine denk gelen özellikle depremin ardından yaşanan uygunsuz yıkım ihaleleri ile TOKİ konutlarının sıkıntılarına kayıtsız kalmayarak anında müdahale etmesi vatandaşlarda büyük bir memnuniyet yaratmıştı.

PEKİ İSTİFA EDECEK Mİ?
2023 yılı Haziran ayında yapılması planlanan seçimlere kısa bir zaman kala istifa edip etmeyeceği ile ilgili görüştüğümüz bazı kesim AK Partili Başkan Yıldırım'ın aynı görevde kalmasını, şehrin milletvekilleri ile yöneticileri arasında uyumlu çalışmasından dolayı Elazığ'ın sorunlarının çözümüne büyük katkılar sağlayacağını belirterek, görüşülen bir kesim ise mütevazi kimliği ile sürekli halkın içinde olması ve İl Başkanlığı döneminde edindiği tecrübenin Yıldırım'ın Milletvekili olmasında şehir için büyük bir şans olduğunu belirttiler.

Milletvekili adayı olmayı düşünen il başkanlarının en geç Aralık ayı sonuna kadar istifa etmeleri beklenirken, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın istifa edip etmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Başkan Yıldırım İstifa Edecek Mi?