'Ben Kimsenin Adamı Değilim'

Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır yaptığı basın açıklamasında kimsenin adamı olmadığını belirterek, 'Ben kimsenin adamı değilim. Ne Selçuk Öztürk'ün ne de Belediye Başkanının adamıyım' dedi.

'Ben Kimsenin Adamı Değilim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır, göreve geldikleri gün söyledikleri Transfer tahtasını açma konusunda gerekli çalışmayı yaptıklarını belirterek” Transfer tahtasının açılması için 52 ismin ima vermesi gerekiyor. Biz bu isimler ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 33 isim imza verdi. Ancak geride kalan isimler bize olumsuz karşılık verdiler. Bunun için Yaz transfer döneminde tahtayı açamadık. Ancak bu konu da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aralık ayına kadar bu konuda ki çalışmalarımızı tamamlamış ve tahtayı açacak duruma gelmiş olacağız. “ dedi.

Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır, kulübün içinde bulunduğu sıkıntıları bilerek göreve geldiklerini, göreve gelirken de paralarının bulunmadığını belirterek şunları söyledi.

“ Biz göreve gelirken asıl hedefimizin bu takımı yaşatmak olduğunu, öncelikli hedefimizin de transfer tahtasını açmak olduğunu belirttik. Burada öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ben kimsenin adamı değilim. Ne Selçuk Öztürk’ün ne de Belediye Başkanının adamıyım. Biz Taraftar grubu olarak Elazığspor’u yaşatmak adına bu göreve talipli olduk Delegede bize seçti. Göreve geldiğimiz günden itibaren de özellikle Vali, Milletvekilleri ve diğer yöneticilere bizi kutlama adına paylaşım yapmamalarını istedim. Bunun de nedeni, alacakları olanlar bu şunun adamı diyerek bize zorluk çıkaracaklarını bildiğimiz içindi. Ben Transfer tahtasının açılması adına gerekli görüşmeleri yaptım. 33 isim bize imza verdi. Bu imzalar TFF’ye gönderildi. Kalanlar içinde girişimlerimizi ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz.” Dedi
 Aralık ayında Genel Kurul yapılacak
Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır, Aralık ayında Genel Kurul yapacaklarını belirterek” Biz bu süre içinde bu kulübü en iyi şekilde idare etmenin, sıkıntılarını aşmanın çalışmalarını yapacağız. Genel Kurul da paralı bir yönetim gelirse kendilerine görevi bırakırız. Bizim koltuk sevdamız yok. Biz bu kulüp sıkıntı yaşamasın kapanmanın eşiğine gelmesin diye göreve geldik. Görevimizi de en iyi şekilde yapmanın çabasındayız. Biz bize gerekli desteği verilmesini istiyoruz. Destek verenleri ve vermeyenleri de kamuoyu ile paylaşacağız. Bizim amacımız bu kulübü layık olduğu yere getirmek. Bunun mücadelesini veriyoruz.

Elazığspor’un bu ligde kalıcı olacağının bilinmesini istiyorum. Genç oyuncularımız aslanlar gibi mücadele veriyorlar. Sıkıntılarımız var. Bunları da biraz zaman tanıyın gidereceğiz. Futbolcularımız Elazığspor aşkı için oynuyorlar. Gençler hataları olacak. Bunu da tüm şehir takımımızı sahiplenerek onlara güç vererek giderecekler.”
Teknik heyet değişikliği söz konusu değil
Liglerin başlamasının ardından iki maç oynadıklarını ve iki maçtan puansız ayrıldıklarını belirten Serkan Çayır” Biz Teknik Ekibimizden de takımımızdan da gelecek adına ümitliyiz. Bu takım genç ve mücadele veren bir takım. Deneyimli oyuncu olarak Yiğitcan’ı geri getirdik ve Yiğitcan bu oyunculara saha içinde abilik yapacak. Birkaç hafta sonra bu takımın nasıl başarılı olacağını herkes görecek. Biz bu takıma da Teknik Ekibimize de inanıyoruz güveniyoruz. Teknik Ekip konusunda bir değişim söz konusu değil. Cafer Aydın ile bir görüşmemiz almadı. Bazı Teknik Direktörler bizi aradı. Ancak bizim bir Teknik Ekibimiz var ve bu takımı aslanlar gibi çalıştırıyorlar” dedi.