Beşiktaş Heyeti Elazığ'a Geliyor!
Elazığ, 21–23 Aralık tarihleri arasında anlamlı bir sosyal sorumluluk hareketine ev sahipliği yapacak.
Elazığ, 21–23 Aralık tarihleri arasında anlamlı ve geniş kapsamlı bir sosyal sorumluluk hareketine ev sahipliği yapacak. “İyiliğe Kanat Aç” Topluluğu, Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Elazığspor’un koordinasyonuyla kente gelerek koruma altındaki çocuklarla buluşacak.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Türkiye Jokey Kulübü başkanı Serdal Adalının eşi Eren Adalı önderliğinde gerçekleşecek olan program, hem çocuklara destek olmayı hem de Elazığ’da sosyal farkındalığı artırmayı hedefliyor.
HEYET BİRÇOK ZİYARETTE BULUNACAK
21 Aralık Pazar günü İstanbul’dan Elazığ’a gelecek olan heyet, gün boyunca çeşitli kurumlarda ziyaretlerde bulunacak.
Programın ilk durağı Sevgi Evleri olacak ve çocuklara özel hediyeler verilecek ve daha sonra Elazığ Valiliği Beyaz Aile Merkezi Koordinatörü Dr. Psikolog Ayfer Hatipoğlu ziyaret edilecek.
Ziyaretin en duygusal kısmı ise depremde kullanılmaz hale gelen Çakırkaş Beldesi’ndeki okulun yerine Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından yaptırılan “Beşiktaş İlköğretim Okulu”nun ziyareti olacak.
Programa, Elazığ protokolünün önemli isimlerinin eşleri de katılarak sosyal sorumluluk hareketine destek verecek.
BEŞİKTAŞ VE ELAZIĞSPOR'DAN DOSTLUK MESAJI
Etkinliğin en dikkat çekici bölümünü ise spor etkinlikleri oluşturuyor. 23 Aralık’ta BJK – Elazığspor U16–U17 dostluk maçı Elazığ Stadyumu’nda oynanacak. Dostluk Maçı’nın Beşiktaş Genel Sekreteri Uğur Fora ve Beşiktaş İcra Kurulu Danışmanı Hatice Şule Gökırmak takip edecek. Beşiktaş kafilesi ardından Cumhuriyet Meydanı’nda halkla buluşacak. Elazığspor–İskenderun maçı için de statta özel karşılamalar yapılacak. Heyet daha sonra Elazığ Kent Konseyi Başkanı Mehmet Nafiz Koca’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağı bildirildi.
KÜLTÜREL GEZİ DÜZENLENECEK
Heyet, Harput’un tarihi dokusunu tanıtmak amacıyla Basın Müzesi, Meryem Ana Kilisesi, Arap Baba Türbesi ve Harput Musiki Müzesi gibi kentin önemli kültürel noktalarını gezecek.
ELAZIĞ'A GELEN HEYETTE KİMLER VAR?
Elazığ’a gelecek olan heyet, hem spor dünyasının hem de sivil toplumun tanınmış isimlerinden oluşuyor. İşte o isimler;
Uğur Fora – Beşiktaş Genel Sekreteri. Dostluk maçı kapsamında Beşiktaş kafilesiyle Elazığ’a gelecek özel konuk
Ferdi Korkmaz-Beşiktaş İcra Kurulu Üyesi
Eren Adalı – Program lideri, sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan isim
Hatice Şule Gökırmak – Beşiktaş İcra Kurulu Danışmanı
Cemafer Kılıç – Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç’ın eşi
Evrim Daltaban – Beşiktaş 2. Başkanı Hakan Daltaban’ın eşi
Halide Pınar Batallı - BJK Yönetim Kurulu Üyesi Toygun Batallı'nın eşi
Serdar Topraktepe - Beşiktaş Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu
Yonca Yaş - Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Serdal Adalı Özel Kalem Müdürü
