Beyhan Beldesi Güzelleşiyor

Beyhan Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan yol, istidat duvarı ve mezarlık alanı düzenleme yapım işi tamamlandı. Yapılan çalışmayla, mezarlığın olduğu bölge modern ve konforlu bir görüntüye kavuştu...

Beyhan Beldesi Güzelleşiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın Palu İlçesine bağlı Beyhan Beldesinde bulunan İstasyon Mahallesi Mezarlığı önünde gerçekleştirilen yol ve istinat duvarı çalışması kısa sürede tamamlandı.

Mezarlık alanında gerçekleştirilen çalışma sonucunda yol asfaltlandı, yıkılmaya yüz tutan mezarlığın çevresine ise istinat duvarı örüldü. 

"VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN"
Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, belde halkının rahat bir yaşam sürmesi için çalıştıklarını belirterek, "Beldemizde son günlerde önemli hizmetler yapmaktayız. Hizmetlerimiz kapsamında İstasyon Mahallesi Mezarlığı önünden geçen yolun asfaltlamasını gerçekleştirdik. Ayrıca, tahrip olmaya yüz tutmuş mezarlığımızın düzenleme işini yapıyoruz.  Bu çerçevede mezarlığın yıkılmaması için istinat duvarı gerçekleştirdik. Beldemiz güzel bir hizmetle buluştu. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi. 

HİZMET ELEŞTİRİLMİŞTİ
Beyhan Belediyesinin gerçekleştirdiği bu hizmet sosyal medyada 'mezarlar tahrip ediliyor' şeklinde eleştirilmişti.

Yapılan eleştirilerin maksatlı ve gerçek dışı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, "Çalışmalarımız sırasında mezarların hasar görmemesi için gerekli titizliği gösterdik. Ancak yaptığımız bu çalışmalarımız maksatlı bir şekilde eleştirildi. Sonuç olarak güzel bir hizmeti beldemize kavuşturduk. Daha güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bizim tek gayemiz beldemize ve insanlarımıza en güzel hizmeti sunmaktır" diye konuştu.