Beyhanlı Çiftçilere Önemli Destek!

Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı ve Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünün de yürütücüsü olduğu 'Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi' ilimizde başarılı bir şekilde sürdürülmeye devam ediyor…

Beyhanlı Çiftçilere Önemli Destek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HABER: ERHAN BAHÇECİ 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi’ Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner’in büyük özverisiyle başarılı bir şekilde sürdürülmeye devam ediyor.

Başlatılan proje ile Murat Nehri havzasında yer alan köylerde çiftçilik ve ormancılıkla uğraşan kişilere yönelik destekler sürmeye devam ediyor.  Bu kapsamda Murat Nehri havzasında yer alan ve Elazığ’ın Palu İlçesine bağlı Beyhan Beldesinde bulunan çiftçilere yönelik Taş Toplama Makinası ile Çapa Makinalarının dağıtım töreni gerçekleşti.

BAŞKAN ATAŞ 'BÖLGE MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİM'
Beyhan Beldesinde gerçekleşen törene Palu Kaymakamı Tayfun Deli, Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner ile belde sakinleri katıldı.  Törende konuşan Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, yapılan proje ile belde de bulunan çiftçiler ile ormancılara büyük destekler sağlayan Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner’e teşekkür etti.

BÖLGE MÜDÜRÜ ÇETİNER 'DESTEKLERİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEKTİR'
Ormancılık faaliyetlerine yönelik desteklerinin her zaman devam edeceğini belirten Bölge Müdürü Çetiner, projenin detaylarını anlatarak, projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.