Bölgenin Gözbebeği Elysium'da Sona Yaklaşılıyor

TETİŞ İnşaat ile Elazığ İl Özel İdaresi ortaklığında yapılan ve bölgemizin vizyon projelerinden biri olan ELYSİUM AVM ve Konut projesi inşaatında sona yaklaşılıyor...

Bölgenin Gözbebeği Elysium'da Sona Yaklaşılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin en güçlü ve başarılı firmalarından olan TETİŞ İnşaat ile Elazığ İl Özel İdaresi ortaklığında yapımına devam eden Elysium AVM ve Konut Projesi İnşaatında sona yaklaşılıyor.

Elazığ'a değer katacak projelerden biri olarak gösterilen Elysıum  AVM ve Konut Projesi, ilimizde yaşanan 6,8 şiddetinde ki deprem, ardından dünya genelinde başlayan Pandemi süreci ve beraberinde yaşanan ağır ekonomik şartlara rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA FAALİYETE GİRECEK
2017 yılında ihalesi yapılıp, sözleşmesi imzalanarak inşaatına başlanan projede farklı tip ve büyüklükte meskenler, dükkân ve mağazaların bulunduğu AVM, iş merkezi ve kapalı otopark yer alıyor.

Alışveriş merkezinin önümüzdeki aylarda faaliyete gireceği belirtilen projede, konutların ise 2021 yılının Aralık ayında teslim edileceği ifade edildi. 

ÜLKEMİZİN EN GÜÇLÜ FİRMASI
Bilindiği üzere TETİŞ İnşaat, ülke genelinde yaptığı hastane, stad ve büyük projeler ile başarısını kanıtlamış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok bakan ve bürokrat tarafından takdir edilmişti.