'Bu Güzel Sürpriz İçin Başkan Şerifoğulları'na Çok Teşekkür Ederim'

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkmaları sınırlandırılan 20 yaş altı gençlerin doğum günlerini kutlamaya devam ediyor.

'Bu Güzel Sürpriz İçin Başkan Şerifoğulları'na Çok Teşekkür Ederim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan talimatla virüs salgını tedbirleri kapsamında dışarı çıkmaları sınırlandırılan 20 yaş altındaki çocukların doğum günlerini kutlanmaya devam ediyor. 

Organizasyon kapsamında şehrin kültürel tanıtımında kullanılan tur otobüsleriyle doğum günü olan gençlerin evlerinin bulunduğu sokakta Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibi tarafından mahalli müziğin eşsiz eserlerinden oluşan mini bir konser verilerek, doğum günleri kutlanıyor.

İlimizde yaşayan 20 yaş altındaki çocukların bu özel günlerini unutmayan Elazığ Belediyesinin jestine çocuklarda ilgisiz kalmayarak Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ediyorlar.
Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde doğum günü kutlanan çocuklardan biri olan Elif Baypınar, çok mutlu olduğunu ifade ederek, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Doğum gününde çok farklı bir sürprizle karşılaştığını anlatan Elif Baypınar; “ Bu güzel sürprizi için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. " diyerek duygularını dile getirdi.