Bulut 'Reis-i Cumhurumuzu En İyi Şekilde Ağırlayacağız'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Elazığ ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada 'Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız' dedi.

Bulut 'Reis-i Cumhurumuzu En İyi Şekilde Ağırlayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumartesi günü Elazığ’a gerçekleştireceği ziyaret bir yazılı basın açıklaması yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’a en fazla gelen siyasi lider olduğunun altını çizen AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut, “Elazığlılar Cumhurbaşkanımızı çok seviyor ve inanın Cumhurbaşkanımız da Elazığlılara ayrı bir önem ve değer veriyor. Zaten seçim çalışmaları ve diğer resmi ziyaretleri kapsamında fırsat bulduğu sürece ilimize geliyor olması, burada hemşerilerimizle hasret gidermesi bunun açık bir göstergesidir” diye konuştu.

"Elazığ Farkını Yine Ortaya Koyacak"

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut yapmış olduğu açıklamasında “Cumhurbaşkanımızın Türkiye’nin hangi şehrine giderse gitsin yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanıyor olması bizleri mutlu ediyor ve bu sevgi 31 Mart’ta ki seçim sonuçlarını da açık bir şekilde gösteriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar ilimizde yaptığı her miting çok coşkulu bir şekilde gerçekleşmiştir ve inanıyorum ki 9 Mart Cumartesi günü saat 12:30 İstasyon Meydanında yapılacak olan mitingde Elazığlı hemşerilerimiz yine farkını ortaya koyacak ve Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde aziz şehir El-Aziz de misafir edeceklerdir” ifadelerini kullandı.