Cadde ve Sokaklarda Sessizlik Hakim Oldu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Elazığ'da 24 Nisan tarihinden itibaren saat 20.00 ile 06.00 arasında kamuya açık alanlarda dolaşmak ve bulunmak yasaklanmıştı. Elazığ'da da ilk iftarın ardından karara uyulunca Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığlılara teşekkür etti.

Cadde ve Sokaklarda Sessizlik Hakim Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Elazığ’da önemli kararlar alınmaya devam ediyor. 

İl Hıfzıssıhha meclisi tarafından alınan kararda 24 Nisan tarihinden itibaren Elazığ’da akşam 20.00 ile 06.00 arasında kamuya açık alanlarda dolaşmak ve bulunmak yasaklanmıştı.  İftarın ardından sokaklarda oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmek amacıyla alınan kararda Elazığlılar ilk günden yasağa uydu.  İlk iftarını ardından şehirde cadde ve sokaklar boş kaldı.

Yasağa uyan vatandaşlar iftarın ardından evlerinden çıkmadı.  Konuyla ilgili açıklama yapan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Teşekkürler Elazığ... Aziz şehrimize yakışanı yapıyor ve Türkiye’ye örnek oluyoruz. Aldığımız kararlara, yaptığımız çağrılara uyup dışarı çıkmayan hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar birlikte başarılı olduk, bundan sonra da birlikte başaracağız” dedi.