'Cemil Erdem İstifa Et!'

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyet Başkanı Semih Erdem, 'Kanal Fırat Televizyonu ve şehrimiz için her zaman önemli yayınlar yaparak, şehrin sesi olan meslektaşımız Furkan Dilaver'i öncelikle tebrik ediyor, her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Birlik Başkanı Cemil Erdem'i ise İstifaya davet ediyorum' dedi.

'Cemil Erdem İstifa Et!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FHGC Başkanı Semih Erdem, Birlik Başkanı Cemil Erdem’i İstifaya Davet Etti.

Kanal Fırat Televizyonu’nda yayınlanan “Son Baskı” programının sunucusu Furkan Dilaver, Pazartesi günkü programında depremden sonra Elazığlı esnaflara verilen kredilerin ertelenmesi talebini gündeme getirerek esnafların talebinin çözümü için Elazığ’daki tüm odaların toplanıp konuyla ilgili açıklama yapmaya davet etti.

Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem de bugün konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Bizler esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını her toplantıda, her platformda dile getirmek için çalışmalarımız devam etmiştir ve devam etmektedir. Ama sanki başkanlarımız çalışmıyorlar, bir araya gelmiyorlar, toplanmıyorlar gibi konuların işlenmesi oda başkanlarımıza haksızlık yapılmaktadır. Furkan kardeşimizin de ya özür dilemesi lazım, ya istifa etmesi lazım” dedi.

Bunun üzerine bir açıklama yapan Fırat havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; ” Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin yönetimi olarak, üyemiz olup olmamasına bakmaksızın tüm meslektaşlarımızın bundan önce olduğu gibi bugünde, bundan sonra da yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Tüm kamuoyunun bildiği gibi yılların tecrübesi ve bilgi birikimiyle mesleğini sürdüren Furkan kardeşimiz, programında şehrin en büyük sorunu olan bir araya gelememekle ilgili yönlendirici ifadeler kullanmıştı. Bu durum zaten zaman zaman tüm medyadaki arkadaşlarımız tarafından dillendirilen bir durum. Furkan kardeşimizde bunu haklı olarak tekrar dillendirmiş, ancak üzerine alınan bazı oda başkanları bu ifade karşısında, kentin yararına olacak işler için değil de bu duruma karşısında açıklama yapmak için “BİR ARAYA” gelmişlerdir. Eminim ki tüm meslektaşlarım ve vatandaşlarımız “keşke oda başkanları, deprem, pandemi gibi bir çok olumsuzlukla mücadele eden esnaflarımız için bir araya gelip tek ses halinde açıklamada bulunsalardı” demiştir. Şehrin diğer dinamik odalarının dışında sadece Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, esnaf odaları başkanlarıyla bir araya gelmiş, Furkan kardeşimizin istifasını istemiştir. Biz de cemiyet olarak “Lütfen siz istifa edin, yerinizi birlik beraberlik içinde, şehir için, esnaf için, çalışmalar yapacak etkin isimlere bırakma zamanı gelmiştir” diyor selam ve saygılar sunuyoruz” ifadelerinde bulundu.