CHP Kadın Kolları Barış Bebek İçin Destek İstedi

Bir bebeklerini SMA hastalığından kaybeden Seyhan çifti, 15 aylık diğer bebekleri barış Seyhan için başlattıkları yardım kampanyasına CHP Kadın Kolları il teşkilatı da destek verdi.

CHP Kadın Kolları Barış Bebek İçin Destek İstedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkaynak Köyü’nde yaşayan Hanifi Seyhan ve Neslihan Seyhan çiftinin üçüncü çocukları olan 15 aylık Barış bebek, SMA tip 1 nedeniyle 9 aydır Fırat Üniversitesi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım bölümünde yaşam mücadelesi veriyor.

Valilik izniyle kampanya başlatan Seyhan ailesi, Zolgensma gen tedavisi için gerekli olan 2.9 milyon doların şimdiye kadar yüzde 10'unu toplayabildi.  Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Teşkilatı da, Barış bebeğe umut olabilmek adına, Demokrasi Meydanı önünde destek istedi.

ANNE SEYHAN: OĞLUMUN ZAMANI KALMADI
Barış bebeğin Annesi Neslihan Seyhan, “10 aydır Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde. Valilik izinli kampanya yapıyoruz. Bugün de standımızı yine kurduk. Ama maalesef kimse sesini duymuyor Barış’ımın. Kimse destek olmuyor. Ben bu hastalıktan bir evladımı kaybettim. Barış’ı da kaybetmek istemiyorum. Lütfen Allah rızası için ben buradan size bir anne olarak yalvarıyorum. Evladımızın sesini duyun, evladıma nefes olun. Ben bir evlat daha kaybetmek istemiyorum. Tek ricam, tek isteğim evladımın nefes alması. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Çünkü oğlumun zamanı kalmadı. 4-5 aylık bir zamanımız kaldı. Lütfen destek olun, artık duyun Barış’ın sesini” ifadelerini kullandı.

ÇEKİL: TÜM HALKIMIZI DESTEKLEMEYE ÇAĞIRIYORUM CHP
Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Ayten Çekil de, “Tüm Elazığ halkını bu konuda duyarlı olmaları için desteğe çağırıyorum. Lütfen herkes bu aileye destek olsun. Bir bebeklerini daha kaybetmesinler. Gerçekten yüreğimiz yanıyor. Ama maalesef Elazığ halkı çok duyarsız. Burada destek toplamaya çalışıyoruz. Herkes normal bir olaymış gibi geçip gidiyor. Tüm halkımızı desteklemeye çağırıyorum. Lütfen herkes duyarlı olsun. Bu herkesin başına gelebilir. Herkesin bebeği bu hastalığa yakalanabilir” şeklinde konuştu.