CHP'de yeni adaylar açıklandı!

CHP'nin 16 adayı daha belli oldu.

CHP'de yeni adaylar açıklandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun biri büyükşehir olmak üzere belirlenen 16 belediye başkan adayının daha isimlerini açıkladı. Ordu Büyükşehir için Mustafa Adıgüzel, Ankara Etimesgut’a Celal Çelik, Maltepe’de Ali Kılıç aday gösterildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi’nden (PM) aldığı yetki kapsamında partisinin yerel seçimler için yarışacak bazı adaylarını belirledi. Belirlenen 16 adayı ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Torun, "Bugün 16 adayımızı daha açıklıyoruz. Önümüzdeki günlerde belki bir açıklamamız daha olabilir. Çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştiriyoruz ve her bir adayımızı tespit ederken bütün değerlendirmeleri, verileri ortaya koyuyoruz. Bütün görüşleri alıyoruz ve bunların ışığında da en doğru adayı tespit etmek için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Belirlenen 16 aday şöyle; 

“Adana Karataş Mehmet Yıldız, Ankara Etimesgut Celal Çelik, Antalya Kaş Hayri Süt, Hatay Arsuz Asaf Güven, Hatay Kumlu Rıfat Akkuyu, Isparta Yalvaç Erkan Ünal, İstanbul Maltepe Ali Kılıç, İstanbul Silivri Özcan Işıklar, İzmir Bayraklı Serdar Sandal, Konya Halkapınar Ahmet Özkaya, Konya Taşkent Hilal Ülkü Türedi, Muğla Bodrum Mustafa Saruhan, Muş Bulanık Rüstemgedik Beldesi Fikret Hamarat, Ordu Büyükşehir Mustafa Adıgüzel, Samsun Bafra Kemal Bütüner, Şanlıurfa Siverek Mehmet Fatih Bucak.” 

“10 Şubat Pazar günü saat 11’de Ankara Arena’da belediye başkan adaylarımızı aday tanıtım toplantısı yapacağız” diyen Torun, “CHP yerel seçimlere her anlamda hazırdır. Bildirgesiyle hazırdır belediyeleriyle adaylarıyla hazırdır bütün yönetim kadrolarıyla hazırdır”ifadelerini kullandı.