Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Asaleten Atandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Çed. İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten hemşehrimiz Talha Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla aynı göreve asaleten atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Asaleten Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Çed. İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Elazığlı hemşehrimiz Çevre Mühendisi Talha Türkoğlu, vekaleten atanmıştı.Daha önce Başbakanlık Müşavirliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Daire Başkanı olarak da görev yapan Türkoğlu’nun Genel Müdür Yardımcılığına atanmasıyla birlikte önemli çalışmalara imza attı.

Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla asaleten atandı.

Türkoğlu, atamayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Vekaleten yürütmekte olduğum Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çed İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Sayın Cumhurbaşkanımızın olurları ile asaleten atanmış bulunmaktayım. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın" dedi.