Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İl Başkanlarına Talimat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada 'Tüm teşkilat yöneticilerimize ve il başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu yana partinizde görev almış her kardeşinize ulaşmanızı istiyorum.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İl Başkanlarına Talimat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Partimizin kapısı millete hizmete tabi olan herkese sonuna kadar açıktır." ifadelerini kullandı.

Toplantıda İl Başkanlarına talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Özellikle il ve ilçe başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu güne kadar partimizde görev alan her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, kendileriyle irtibatı asla kesmemenizi özellikle talep ediyorum. “ dedi.

Erdoğan; “AK Parti'ye gönül verenleri kucaklamak demek milletimizin yarısından fazlasını bu çemberin içine almak demektir. Geri kalan kısıma ulaşmak çok daha kolay ve etkili olacaktır. Milletvekillerimizin seçim bölgelerindeki faaliyetlerini bu doğrultuda ilerletmeleri gerekiyor. Kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir. Bu anlayışla vaktimizin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. AK Parti sırça köşklerde halka tepeden bakan, kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen siyasetçilerin yeri değildir. Aksini düşünen varsa yanlış yerde olduğunu bilmelidir.” şeklinde konuştu.