Detay Dergisi İstikrarlı Bir Şekilde Yayın Hayatını Sürdürüyor

Elazığ'da üç yıldan beri yayın hayatını istikrarlı bir şekilde sürdüren aylık haber - aktüel dergisi Detay, 18. sayısıyla okuyucularıyla buluştu

Detay Dergisi İstikrarlı Bir Şekilde Yayın Hayatını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Derginin Mart sayısının kapağında 24 Ocak’ta yaşanan Elazığ depremine vurgu yapılıyor. Detay Dergisi kapağı, iç sayfaları ve tasarımıyla göz doldururken her ay düzenli olarak çıkması okuyucunun takdirini kazanıyor. İmtiyaz sahipliğini Gülşah Altaş’ın üstlendiği derginin Genel Yayın Yönetmeliğini ise Ömer Kaya yapıyor.


Haber aktüel dergisi Detay 48 sayfa içeriğiyle gündemi yakından ele alıyor. Derginin 18. sayısında Elazığ depremi sonrasında yaşananlar, devletin yardımları yer alırken, diğer sayfalarda ise ETSO Başkanı Asilhan Arslan’ın açıklamaları, Elazığ Belediyesi’nin çalışmaları, Koronavirüs salgını gibi haberler yer alıyor.


 Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İçeriği ile yine dopdolu bir sayı ile okuyucularımızla buluştuk. Dergi yayıncılığının zor olduğu bu süreçte aylık olarak gündemi takip etmenin gayreti içerisindeyiz. Yeni sayımızla dergi yayıncılığındaki maratonumuza devam ediyoruz. Şehrimizin çıkarlarını üstün tutan bir anlayışla ilk günden beri hareket ettiğimizi ifade etmek istiyorum.”