DEVA Partisi'nden Ziraat Odasına Ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal ve yönetimi, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Erdem'i ziyaret ederek, çiftçilerin yaşamış olduğu sıkıntıları ve talepleri dinledi.

DEVA Partisi'nden Ziraat Odasına Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Birliği Başkanı Ahmet Erdem’i ziyaret ederek, ziraat odasının geleceğe yönelik taleplerini ve çiftçinin günümüzde ve gelecekte yaşayacağı sorunlarını dinledi.

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Kangal partilerinin hazırladığı 'Tarım Eylem Planı' kapsamında oluşturulan politikalarla ilgili detaylı bilgiler vererek, çiftçilerin yaşadıkları problemlerin hızlı bir şekilde nasıl çözüme kavuşturulacağına yönelik Başkan Erdem ve yönetimini bilgilendirdi. 

Gerçekleştirilen görüşmede, özellikle Elazığ merkezde bulunan üç ovanın da 2011 yılından bu yana sulama sorunu çektiği ve bir türlü çözüme kavuşturulamamasından kaynaklı mağduriyetler dile getirildi.

Ziraat Odası Birliği Başkanı Erdem kendielrinizi ziyaret eden DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetimine teşekkür etti.