'Devletimiz Yaraları Sardı'

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 24 Ocak depreminin yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

'Devletimiz Yaraları Sardı'

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er,  24 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen 6.8'lik depremin yıl dönümü vesilesie yayımladığı mesajında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. 

"ŞEHRİMİZ YENİDEN İMAR EDİLDİ"
24 Ocak 2020 yılında Sivrice merkezli 6,8 şiddetindeki deprem sonrası devletin yaraları sardığını ifade eden Muhtar Er, mesajında; “Devletimiz depremin ilk anından itibaren şehrimizin yeniden imarı için kolları sıvamış ve 3 yılda 26 bin yeni konut inşa edilmiştir. Bunun yanı sıra köy konutlarının da inşası hızlı bir şekilde ilerleyerek şehrimizin dört bir yanında köy konutları hak sahiplerine teslim edilmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, depremin ilk anında ilimize gelerek yaraların sarılması hususunda gerekli talimatları vermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle böylesi doğal felaketlerin ve acıların bir daha yaşanmamasını temennisiyle, depremde hayatını kaybeden hemşehrilerime Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.” ifadelerine yer verdi.