Elazığ Ankara'ya Taşınıyor!

Elazığ Yöresel Ürünleri, Ankara'da düzenlenecek olan fuarda görücüye çıkıyor...

Elazığ Ankara'ya Taşınıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Yöresel Ürünleri, Ankara’da düzenlenecek olan fuarda görücüye çıkacak.

Ankere Elazığlılar Federasyon Başkanlığı ile Elazığ Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığınca düzenlenecek olan fuar, yarın kapılarını ziyaretçilerine açacak.

"İLİMİZDE Kİ ESNAFLAR MADDİ KAYIP YAŞADI"
Elazığ Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Cebrail Top, deprem ve ardından pandemi sürecinde ilimizdeki esnafların çok önemli kayıplar yaşadığını belirterek, “Şu anda bir sıkıntı görünmüyor gibi olsa da, esnaflarımız bu süreçte çok önemli kayıplar yaşadılar. Bu fuardaki amacımız hem ilimizin ürünlerini tanıtma, hem de esnaflarımızın yaşadığı kayıpları bir nebze de olsa telafi etmek. Fuar ile ilgili olarak yaptığımız çalışmalar ve hazırlıkları son aşamaya getirdik. Kısmet olursa yarın fuarımızın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

"FUARIMIZ 6-10 EKİM TARİHLERİNDE OLACAKTIR"
Ankara Elazığlılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Köklüoğlu da yaptığı açıklamada, “Bizim Ankara’mızda Elazığ Federasyonumuz var. Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay Beyefendi kardeşimizdir. Ankara'da planladığımız Elazığ Yöresel Ürünleri Fuarımızı bugün Çankaya Belediyesi’nin Emek Semti’nde kapalı Pazar yerinde açacağız. Fuarımız 6-10 Ekim tarihlerinde Elazığ’ın lezzet ve tanıtım fuarı şeklinde olacaktır” ifadelerini kullandı.