Elazığ Belediyesi, 70 Temizlik Aracı Kiralayacak

Elazığ Belediyesi kentsel temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere sürücüsüz araç kiralama hizmeti alımı ihalesi yapacak.

Elazığ Belediyesi, 70 Temizlik Aracı Kiralayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temizlik ihalesi kapsamında; farklı özelliklere sahip 70 araç 2 yıllığına kiralanacak.

Elazığ Belediyesi; mücavir alan içerisindeki, evsel atıkların toplanması ve transfer istasyonuna nakli, transfer istasyonunun işletilmesi ve toplanan atıkların düzenli depolama sahasına semi treyler ile nakli, cadde ve sokakların süpürülmesi/ yıkanması, İbadethaneler, Pazar yerleri, Otobüs durakları, terminaller vb. kamusal alanların temizliği ve yıkanması gibi faaliyetler için ihtiyaç duyulan araç, iş makinesi ve ekipmanlar için ihaleye çıkılacak.  

70 ARAÇ KİRALANACAK

Bu kapsamda; 31 adet çeşitli tonlarda Çöp Kamyonu 3 Adet Mini Damperli Çöp Aracı 5 adet çeşitli tonlarda arazöz 1 adet ibadethane mobil temizlik aracı 1 adet buharlı mobil temizlik aracı 4 adet çekici tır 10 adet süpürge aracı 4 adet hidrostatik süpürge aracı 1 adet yükleyici kepçe 1 adet damperli kamyon 1 adet konteyner yıkama 7 adet çift kabin pikap 1 adet 27+1 kişilik midibüs kiralanacak.  

70 ARAÇ 2 YILLIĞINA KİRALANACAK

Kiralama işleminin yapılacağı bu 70 araç 2 yıl boyunca Elazığ Belediyesi’nin temizlik işlerinde kullanılacak.  

YAKIT FİRMAYA; ŞOFÖR BELEDİYEYE AİT OLACAK

İhale kapsamında çalıştırılacak tüm araçların, akaryakıt ve yakıt katkısı ile kullanacağı temizlik ve dezenfektasyon malzemesi yüklenici tarafından karşılanacak. İhale kapsamında çalıştırılacak araçların sevk ve idaresinde kullanılmasına yönelik şoför ve operatör ihtiyacı idare tarafından sağlanacak.

AÇIK İHALE USULÜYLE YAPILACAK

Açık ihale usulüyle yapılacak Elazığ Belediyesi’nin temizlik ihalesine; son teklif verme günü 19 Ağustos 2019 olarak açıklandı. İhale saat 14’de Elazığ Belediyesi İhale Komisyonunun toplantı salonunda yapılacak.