Elazığ'da Atatürk'ü Anma Programı
'Atatürk'ün Elazığ'a Teşrifleri' anısına, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu sahne alacak.
“Atatürk’ün Elazığ’a Teşrifleri” anısına özel konser kapsamında, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsübaşı Topluluğu sahne alacak. Konserin şefliğini Kenan ÇİMTAY üstlenecek.
Etkinlik, 14 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen konser, Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’a yaptığı ziyaretleri anmak ve onun hatırasını yaşatmak amacıyla müzikseverlerle buluşacak. Katılımcılar, klasik Türk müziğinin seçkin eserleri eşliğinde unutulmaz bir akşam yaşayacak.
Elazığlı sanatseverler, bu özel konseri kaçırmamak için 14 Kasım’da Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’ne davet ediliyor.
