'Elazığ'da Birinci Parti Olacağız'

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, geçtiğimiz günlerde bir anket firması tarafından açıklanan 'Siyasi Eğilimler Araştırması: Elazığ Örneği' başlıklı anket sonuçlarını değerlendirerek, partilerinin Elazığ'da birinci parti olacağını belirtti.

'Elazığ'da Birinci Parti Olacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde ORC araştırma tarafından kamuoyuna duyurulan “Siyasi Eğilimler Araştırması: Elazığ Örneği” başlık ankette dikkat çekici sonuçlar yer aldı. Ankete göre Elazığ’da, “Bu Pazar Seçim Olsa Oyunuzu Hangi Partiye Verirsiniz” sorusu sorulan katılımcıların yüzde 17,5’i İYİ Parti dedi. Bu sonuçlara göre Elazığ’da oyunu en fazla artıran ve ikinci parti konumuna gelen parti ise İYİ Parti oldu.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, geçtiğimiz günlerde bir anket firması tarafından açıklanan “Siyasi Eğilimler Araştırması: Elazığ Örneği” başlıklı anket sonuçlarını değerlendirdi.

“BU SÖYLEMELRİ YADIRGAYANLAR OLDU”
İYİ Parti’yi Elazığ’da birinci parti yapacaklarını belirten ve bunun artık hayal olmadığını söyleyen Başkan Gürgözeler: “ORC araştırma şirketinin 5 ilde yaptığı kamuoyu araştırma sonuçlarına göre, Partimiz büyük bir atak yaparak yüzde 17.5 oy oranıyla ikinci parti konumuna yükselmiştir. Göreve geldiğim günden itibaren İYİ Partiyi Elazığ’da birinci parti yapacağımızı söyledim. O zaman bunu yadırgayanlar oldu. Bugün bunun bir hayal olmadığı ortaya çıkmıştır” şeklinde konuştu.

“İKİNCİLİK BİZE YETMEZ, BİZ BİRİNCİ OLACAĞIZ”
İYİ Parti’nin seçim sürecine kadar ayak basmadık yer bırakmayacağını vurgulayan Başkan Gürgözeler, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: “Genel başkanımızın üstün gayretleri ve onun mesajlarını kitlelere taşıyarak bu noktaya geldik. Seçime daha 11 ay var, bu sürede daha çok şey değişecektir. Bir defa daha söylüyorum ikincilik bize yetmez, biz birinci olacağız. Eğer içimizdeki çelmelemeler olmasaydı bugün ikinci parti değil birinci partiydik. Seçime kadar ayak basmadığımız yer, dokunmadığımız Elazığlı kalmayacak. İYİ parti bu milletin kaynaklarına, zenginliklerine namusu gibi sahip çıkmak için vardır. Türkiye’nin ve bu sevgili şehrin imkanlarını kurda kuşa yem etmeyeceğiz. 

“DÖRT AYDA ÜYE SAYIMIZI 3600'E ÇIKARDIK”
Açıklamasında İYİ Parti’nin Elazığ’daki hedeflerine de değinen Başkan Gürgözeler, son olarak şunları söyledi: “Ekmeğini alamaz hale gelen insanları bu sefaletten kurtaracağız. Zengine, yandaşa, müteahhitlere değil ülkeye millete ve bu güzel şehrin insanlarına çalışacağız. Elazığlı basiretlidir. Mesajımızı almıştır. İYİ partiyi birinciliğe taşıyacaktır. Parti grup ayrımı yapmadan bütün Elazığ’ı İYİLER çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Burada herkese yer var. Yüreğimiz gibi partimizde herkese açıktır. Dört ayda üye sayımızı 3600’e çıkardık. Hedef önümüzdeki 4 ayda 5 bine çıkarmaktır. Bütün hemşerilerimiz fahri üyemizdir. Ayrı gayrı görmüyoruz. Onun için gelin bir olalım bu yalan, dolan siyasetinden kurtulalım. Gençlerimizi çocuklarımızı sokaklardan kurtaralım. Bu ülkeyi karnı tok sırtı pek insanlar ülkesi haline getirelim…”