Elazığ'da Meteoroloji Bölge Müdürü Değişti

Resmi Gazete'de atama kararları yayımlandı. Yeni atama kararlarına göre Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü görevine Meteoroloji 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Kaya atandı.

Elazığ'da Meteoroloji Bölge Müdürü Değişti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Resmi Gazete’de atama kararları yayımlandı. Yayımlanan karara göre Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nde değişiklik yaşandı. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Taner Erdoğan görevden alındı.

Görevden alınan Bölge Müdürü Taner Erdoğan’ın yerine ise Meteoroloji Antalya 4. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Kaya atandı.
ÖMER FARUK KAYA KİMDİR?
1988 yılında Meteorolji Teknik Lisesi’nden mezun oldu. 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Atmosferik Bilimler ve Meteoroloji bölümünü bitirdi. 1988 yılında Ordu Meteoroloji Müdürlüğü’nde İstidlalci olarak göreve başladı. 1994 yılında İstanbul’da mühendislik unvanını aldı. Yaklaşık 6 yıl boyunca Atatürk Havalimanı Meteoroloji Müdürlüğü’nde görev yaptı. Daha sonra Trabzon Havalimanı Meteoroloji Müdürlüğü’nde 3 yıl süre ile çalıştı. Süleyman Demirel Havalimanı Meteoroloji Müdürlüğü’nde görev yaptı. Daha sonra Isparta Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nde mühendis olarak görev yaptı. Yaklaşık 4 yıl Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde Antalya Şube Müdürlüğü yaptı. Meteoroloji Bölge Müdür yardımcılığı görevine yükselen Kaya son olarak Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekteydi. Resmi Gazete’de yapılan atama kararlarında Ömer Faruk Kaya Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü görevine atandı.