Elazığ İçme Suyu İhalesine 'Ziver Holding' İmzası

Elazığ'ın içme suyu ihtiyacını karşılamak için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 'Elazığ İçmesuyu 2. Kısım İhalesi'ni kazanan ülkemizin başarılı firmalarından Ziver Holding ihale sözleşmesini imzaladı.

Elazığ İçme Suyu İhalesine 'Ziver Holding' İmzası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ‘Elazığ İçmesuyu 2. Kısım İhalesi’ sonucu belli oldu.

Buna göre ihaleyi kazanan, ülkemizin başarılı firmalarından olan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını hemşehrimiz Veysel Demirci’nin üstlendiği Ziver Holding ile DSİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Daire Başkanı Mustafa Kemal Köseoğlu ihale sözleşmesini imzalayarak çalışmalarına başladı.

İŞADAMI DEMİRCİ ‘MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN’
Sözleşme hakkında değerlendirmelerde bulunan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, ‘Elazığ İçmesuyu İsale Hattı 2. Kısım işi kapsamında 18 km çelik boru, 21,5 km düktil boru olmak üzere toplamda 39,5 km isale hattı ve terfi merkezleri inşa edilecektir. Bu suretle Elazığ İçmesuyu Arıtma Tesisinde arıtılan sular yapılacak olan bu iletim hatları ile ilgili depolara aktarılacak ve Elazığ il merkezi, Akçakiraz, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Mollakendi beldelerinin içme ve kullanma suyu ihtiyaçlarının Hamzabey (Baltaşı) Barajından temin edilmesi sağlanacaktır. Bu iş kapsamındaki imalatların en kısa zamanda tamamlanması sağlanarak hizmete alınması temin edilecektir. Hayırlı olsun.’ ifadelerini kullandı.