Elazığ İtfaiye Müdürlüğünden Lösev'e Destek

Lösev Elazığ Temsilcilcisi Ayşe Kavak Lösev'in Kurban Bayramında yaptığı kampanyaya destek veren Elazığ itfaiye müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Elazığ İtfaiye Müdürlüğünden Lösev'e Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lösev Elazığ Temsilcilcisi Ayşe Kavak, Elazığ İtfaiye Müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundu. Lösev temsilcisi Kavak, Elazığ İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün'e teşekkür plaketi vererek, kampanyada afiş asma çalışmalarında itfaiyenin çok desteği olduğunu ifade etti.

Lösev Elazığ Temsilcilcisi Ayşe Kavak yaptığı açıklamada, “Lösev Elazığ Temsilciliği olarak Belediye Başkanlığı nezdinde Elazığ İtfaiyesi Müdürünü ve ekibini ziyaret ettik.  Ramazan ve Kurban bayramları bizim için kampanya dönemidir ayrıca Lösemili Çocuklar Haftasında tanıtım için branda ve kırlangıçlarımızın asılması gerekiyor ne yazık ki bizlerin astığı yerlerden  koparılıp alınıyor işte İtfaiyenin gizli kahramanları bunları Elazığ’ın en işlek ve yüksek yerine asarak Löseve en büyük desteği veriyorlar. Lösevin herşeyi bağışlarla yapılıyor tek bir brandanın kaybolması bizler için üzücüdür. Ama İtfaiye erlerimiz  o kadar yoğun işlerine rağmen büyük bir özveriyle brandaları asıp lösemili çocuklara destek oluyorlar  Lösev olarak İtfaiye Müdürümüz Sayın İbrahim Halil Başgün ve ekibine teşekkür sertifikasını  sunduk.  Lösemili çocuklar adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.