'Elazığ Lideriyle Buluşuyor'

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mart Cumartesi günü Elazığ'a gelerek hemşerilerimizle kucaklaşacağını ve hemşerilerimizin de her zamanki gibi liderine sahip çıkacağını kaydetti.

'Elazığ Lideriyle Buluşuyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mart Cumartesi günü Elazığ’a gelerek hemşerilerimizle kucaklaşacağını ve hemşerilerimizin de her zamanki gibi liderine sahip çıkacağını ifade etti. 

9 Mart Cumartesi günü saat 12.30 da İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek büyük mitinge ilçelerimiz, belde ve köylerdeki hemşerilerimizin de dâhil bütün Elazığlıların tek yürek olarak katılacağını ifade eden Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“HAZIRLIKLARDA SON AŞAMAYA GELİNDİ”

“İnşallah her zaman olduğu gibi yine hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımızı karşılamaya, kendilerini coşku ve heyecanla dinlemeye ve davasının her durumda arkasında duran şehrimize yakışır bir şekilde de uğurlamak için miting alanına geleceğine inanıyoruz. Hazırlıklarımız tamamlanma aşamasında ve meteorolojik verilere göre de miting günü hava güzel olacak. İl, ilçe ve köy ziyaretlerimiz devam ediyor. Her gün vatandaşlarımızla seçimleri istişare edip cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. Çünkü inanıyoruz ki o sadece Türkiye’nin değil bütün dünya mazlumlarının lideridir ve bizler seçim günü geldiğinde sadece Elazığ Belediye Başkanını değil cumhurbaşkanımıza da destek oyları vermiş olacağız. Gücüne güç katmak için oylama yapacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ Belediyesine ziyaret

“CUMHURBAŞKANIMIZ ELAZIĞ’A HER GELİŞİNDE GÜZEL HABERLER GETİRDİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’a her gelişinde eli boş gelmediğini ve şehre güzel yatırımlar ile geldiğini kaydeden Yanılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ’ın kendileri için çok kıymetli olduğunu her fırsatta dile getirmişlerdir. Liderimiz çok şükür ki şehrimize bugüne kadar da birçok yatırımın yapılması noktasında gerekli talimatları verdi ve bunların neredeyse tamamı yapıldı ve kalanı da yapılma aşamasındadır. Güçlü altyapısı ve teknoloji yatırımlarıyla bölgedeki sağlık hizmet kalitesini en yüksek seviyeye çıkaran bin 38 yatak kapasiteli şehir hastanesinden havalimanımıza, İpekyolu gençlik projesinden Hamzabey içme suyu projesine eğitim ve sosyal alanda birçok yatırımın kaynağını oluşturarak şehrimizin kalkınmasına katkı sunan liderimize bizlerde minnettarız. Hemşerilerimizde bu yatırımlara her zaman üst seviyeden karşılık vermiştir ve inanıyorum ki Cumartesi günü de yaşlısıyla, genciyle, kadını erkeği ve çoluğu çocuğuyla İstasyon Meydanı’nı dolduracağız. Âdeta bir şenlik ve bayram havasında Sayın Cumhurbaşkanımızı kucaklayacağız. Tüm hemşerilerimizi 9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 12.30 da İstasyon Meydanı’ndaki büyük buluşmaya bir kez daha davet ediyorum” dedi.