Elazığ Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından Twitter'da başlatılan #elazigogretmeneviistiyor hasthagı Türkiye gündemine oturdu...

Elazığ Sosyal Medyada Gündem Oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, dün akşam Twitter’da #elazigogretmeneviistiyor hasthagı ile kampanya başlattı.

Başlatılan kampanyada Elazığ’da yeni bir öğretmenevi yapılması ile ilgili paylaşımlar yapıldı. 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından başlatılan #elazigogretmeneviistiyor kampanyası 8 binin üzerinde yapılan paylaşımlarla Türkiye gündeminde yer aldı.

"ESKİ ÖĞRETMENEVİMİZİ BİLE MUMLA ARAR OLDUK"
Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki uzun yıllardır aziz şehrimize yakışmayan bir tabloyla karşı karşıyayız. Hele ki son iki yıldır Elazığ’ımıza yakışmayan eski öğretmenevini bile mumla arar olduk. Diğer il ve ilçelerde öğretmenevleri bir bir yapılıp hizmete giriyorken şehrimizde bu konuda henüz bir gelişme olmamasını üzüntüyle takip etmekteyiz. Ülkemiz genelinde çoğu şehir ve ilçelerdeki öğretmenevleri yenilenmişken hele ki çevre illerimiz yeni öğretmenevi binalarına kavuşmuşken şehrimize yakışır bir öğretmenevinin olmaması hepimizin yüreğini kanatmaktadır. Sizler aracılığıyla bu şehri yönetenlere sormak istiyoruz: Elazığ Öğretmenevi Neden Yok? Elazığ’ımıza gelen misafirlerimizi layıkıyla ağırlayabileceğimiz bir öğretmenevi şehrimize çok görülmemeli ve öğretmenevi yapımı kısır, bürokratik ve siyasi çekişmelere kurban edilmemelidir. Kangrene dönen bu konu artık çözüme kavuşturulmalı ve Elazığ’ımıza yaraşır bir öğretmenevi ivedi bir şekilde inşa edilmelidir. Şehrimizde kangrene dönen öğretmenevi konusunu Twitter'da ülke gündemine taşımamızda bize destek olan, haklı serzenişimizde yanımızda yer alan, şehrimiz adına haykırışımıza ses olan, kadim şehrimizin sorunlarına duyarsız kalmayan herkese şahsım, sendikam, eğitim camiamız ve aziz şehrim adına teşekkür ederim” dedi.