Elazığ Sular Altında Kaldı!

Elazığ'da kuvvetli sağanak yağış yarım saat etkili oldu, kent merkezi dahil bir çok yer sular altında kaldı. Şehirde trafik durdu, sağanak yağış hayatı felç ederken şehrin alt yapı yetersizliği bir kez daha gündeme geldi.

Elazığ Sular Altında Kaldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteorolojinin bugün uyardığı kuvvetli sağanak Elazığ’da etkili olmaya başladı. Kentte yarım saat yağan ve halen etkisini sürdüren yağış nedeniyle merkez dahil bir çok yer su altında kaldı. Yağmurla birlikte dolu da zaman zaman etkisini gösterdi.

Aşırı yağış ve dolunun etkili olduğu ilimizde alt yapının da yetersiz olması hayatı felç etti. Cadde ve sokakları sel götürürken, kentte araçlar da uzun süre mahsur kaldı.

Vatandaşlar araçlarını yol kenarına park ederek yağmurun durmasını bekledi. Vatandaşlar ilk defa Elazığ’da böyle bir durumun yaşandığını ifade ettiler. Yolda yağmura amansız yakalanan Elazığlılar, sel sularından kendi çabalarıyla kurtulmaya çalışırken, bazı bölgelerde trafik akışı tamamen durdu, trafik ekipleri, araç geçişine müsaade etmedi. 

Şehir sular altında kalırken, yağan yağmur ve dolu bazı bölgelerde de endişeye neden oldu. Dolu yağışının kırsal kesimlerde sebze ve meyvelere zarar verdiği öğrenildi.