'Elazığ, Teröre Karşı Her Zaman Kale Gibi Durmuştur'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, 18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan ve 3 polis memurunun şehit olduğu, 217 kişinin de yaralandığı hain saldırının 3. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

'Elazığ, Teröre Karşı Her Zaman Kale Gibi Durmuştur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan ve 3 polis memurunun şehit olduğu, 217 kişinin de yaralandığı hain saldırının 3. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren, hain saldırının hain terör örgütü PKK’nın gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu ancak Elazığ’ın teröre karşı kale gibi ayakta durarak teröre geçit vermeyeceğini gösterdiğini kaydetti.

'Elazığ, Teröre Karşı Her Zaman Kale Gibi Durmuştur'

Başkan Özeren açıklamasında “18 Ağustos 2016 tarihi Elazığ için kara bir gün olmakla beraber Elazığ halkının dayanışmasını, teröre karşı duruşunu göstermesi bakımından çok önemli bir gün olarak tarihe geçmiştir. O gün Elâzığ halkı hain saldırının ardından dakikalar içerisinde olay yerine akın etmiş, ambulansların gelmesinden önce seferber olarak bütün yaralıları hastanelere ulaştırmışlardır. Bu durum Elâzığ halkının teröre karşı net duruşunun ve ülkesine, bayrağına karşı tavrının en güzel örneğidir. Hain saldırı Elazığ’ın huzur iklimini bozamamış ve hemşerilerimiz birlik ve beraberliklerini dün olduğu gibi o günde göstermişlerdir. Hain saldırıda şehit olan vatan evlatlarını bir kez daha rahmetle anarken Elazığlıları 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde olduğu gibi gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı bir kez daha saygıyla anıyor, milletimizin bir daha benzeri acıları yaşamamasını diliyorum” dedi.