Elazığ TSO'dan 'Dünya İşinize Açık' Eğitimi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile TradeValley işbirliğinde Dış Ticaret Eğitim Serisi kapsamında 'Dünya İşinize Açık' organizasyonu 01 Nisan Perşembegünü günü saat 15.00-16.00 saatleri arasında zoom üzerinden gerçekleşecek.

Elazığ TSO'dan 'Dünya İşinize Açık' Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı açıklamada, “Dış Ticaret Eğitim Serisine “DÜNYA İŞİNİZE AÇIK” diyerek başlıyoruz.

Bu açık pazara yeni adım atmak isteyen, hali hazırda attığı adımları hızlandırmak isteyen tüm üyelerimize açık olan bu eğitimin ilkini TradeValley E-İhracat Platformu ile birlikte 01.04.2021 tarihinde, 15:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir” dedi.
“1.500 DOLARLIK STANDART DIŞ TİCARET HİZMET PAKETİ HEDİYE EDİLECEKTİR
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı açıklamada, “TradeValley Satış ve İş Geliştirme Direktörü Güçlü İlalmak tarafından yapılacak olan bilgilendirme kapsamında İhracata genel bakış, İhracat planlaması, Firma potansiyel tanıma anketi konuları ele alınacaktır. Katılım için aşağıdaki link üzerinden kayıt oluşturulması gerekmektedir. Elazığ TSO tarafından Eğitime katılan bir üyemize eğitimden sonra çekiliş ile www.tradevalley.com’un 1.500 Dolarlık standart dış ticaret hizmet paketi hediye edilecektir” dedi.