'Elazığ'da En Yüksek Oyu Alacağız'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları 'vatandaşların büyük teveccühü ile 31 Mart seçimlerinde en yüksek oyu alarak zafere ulaşacağız' dedi.

'Elazığ'da En Yüksek Oyu Alacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesindeki işletmeleri, sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etti. Şerifoğulları ayrıca Bingöllüler ve Sarıcanlılar ile toplantıda bir araya geldi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yaptığı açıklamada,  1 Nisan’da Elazığ’a hizmet etmeye hazır olduklarını belirterek, “4 aylık seçim çalışmalarımız kapsamında Elazığımızı adım adım gezdik. Esnaflarımızı, sivil toplum kuruluşlarımız, kanaat önderlerimizi, kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla iç içe olduk. Ev ziyaretleri gerçekleştirdik. Hiç durmadık, yorulmadık. Vatandaşlarımızın sorunlarını, isteklerini, önerilerini dinledik. Bu tempomuzu 31 Mart akşamına kadar sürdüreceğiz.  Aynı zamanda seçim irtibat bürolarımızın açılışlarında ve kahve toplantılarında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Rabbime şükürler olsun, gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh, sevgi ve coşku ile karşılandık. Katıldığımız her program adeta miting havasında gerçekleşti. Vatandaşlarımızın yoğun katılımları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Rabbim nasip ederse Şehrül Emin Makamına oturduktan sonra 1 Nisan’dan itibaren şehrimize, vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri getirebilme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 5 yıl boyunca yorulmadan, bıkmadan şehrimize  hizmet edeceğiz. Ben inanıyorum ki 31 Mart seçimleri hem ülkemiz genelinde hem Elazığ genelinde AK Partimizin zaferi ile sonuçlanacaktır. Katıldığımız toplantılarda görmüş olduğumuz yoğun katılım, teveccüh bunun bir göstergesidir. Bu coşku, bu heyecan sandıklara yansıyacaktır. Biz Elazığımızda her seçmenimizin oyuna talibiz. Bu seçimde de Elazığ’da en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum.” dedi.

“PROJELERİMİZ İSTİHDAMA VE EKONOMİYE BÜYÜK KATKI SUNACAK”

Elazığ için hazırladıkları projeleri hayata geçirerek Elazığ’da her alanda tarih yazacaklarını vurgulayan Şerifoğulları, şöyle konuştu: “Biz talip olduğumuz makamı, şehrimize olan aşkımızı ve hizmet sevdamızı sergileyebilmemize bir vesile olarak görmekteyiz. Altayapıdan ulaşıma, kentsel dönüşümden kültür, turizme, gençlik ve spora, istihdam ve kalkınmadan akıllı kent uygulamalarına, sosyal belediyecilikten şeffaf belediyeciliğe ve de Aziz Şehrin vizyonuna değer katacak 11 başlıkta 100 proje hazırladık. Projelerimizin hepsi gerçekçi projeler, uygulanabilir projeler. Projelerimizi hazırlarken kadınlarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, engellilerimizi, yaşlılarımızı düşündük. Her mahallemize projeler ürettik. Bu şehrin her mahallesine eşit hizmet getirebilme adına vatandaşlarımızın huzuruna çıktık. Göreve geldiğimizde projelerimizin uygulamasına hızlıca başlayacağız. Allah’ın izni ile vaat ettiğimiz bütün projelerimizi  5 yılda hayata geçireceğiz. Ben yaptığım hiçbir işte başarısız olmadım. Kendime güveniyorum. Ekibime güveniyorum. Biz yapacağımız projeleri söylüyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyi asla vaat etmedik. Projelerimizle şehrimizin sorunları çözülecek. Şehrimiz güzelleşecek, kalkınacak, daha da büyüyecek. Şehrimiz kalkınırken ekonomimiz de büyüyecek. Buna bağlı olarak istihdam alanları açılacak, bu sayede işsizlik sorunu asgari seviyelere inecek. Rabbimin izni ile bunu gerçekleştireceğiz. Elazığ halkıyla birlikte el ele vereceğiz, omuz omuza yürüyeceğiz. Çalışacağız, yorulmayacağız. Gerekirse yastığa başımızı koymayacağız. Ben bu memleketin çocuğuyum. Ben bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, bu şehirde okudum, yatırımımı bu şehre yaptım. Bu şehirde sivil toplum kuruluşu yöneticiliği yaptım. Elazığ’ın her karış toprağında ayak izim var. Ben ülkemi, şehrimi seviyorum.  Ben halkımı seviyorum. Ben şehrime hizmet etmek için bu yola çıktım. Bu yolda yılmayacağımı her zaman söylüyorum. Bu yürüyüşte asla geri adım atmayacağım. Ben gencim. Gençliğimin bana verdiği enerjiyi, Elazığ’a hizmet getirebilmek için harcayacağım. Biz Elazığ’da tarih yazacağız Allah’ın izniyle.”şeklinde konuştu.