'Elazığ'ı Geleceğe Hazırlayacağız'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda ilimizdeki esnafları ziyaret ederek, kadınlarla biraraya geldi.

'Elazığ'ı Geleceğe Hazırlayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın da eşlik ettiği seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor. Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları çerçevesinde canlı hayvan pazarını ziyaret ederek esnaflar ve vatandaşlarla görüştü.

Şerifoğulları daha sonra Akçakiraz Belde Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’yı ziyaret ederek istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Kekliktepe mevkiinde hizmet veren işletmeleri ve küçük sanayi sitesini de ziyaret eden Şerifoğulları, işletme yöneticilerine ve çalışanlara başarılar dileyerek, 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan  Şerifoğulları, Elazığ’ı adım adım gezdiklerini ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediklerini söyleyerek; "Elazığımız için hazırladığımız projelerimizi kamuoyu ile paylaştık. Projelerimizin kamuoyu tarafından kabul gördüğünü ve beğenildiğini gözlemledik. Değer üreten şehir sloganıyla hazırladığımız projelerimizle Elazığımızı bir üst aşamaya taşıyacağız. Bu amaçlarla halkımızın takdirine sunduğumuz 11 başlıkta 100 proje Elâzığ’ımıza hayırlı olsun. Büyük ve köklü bir geçmişi ile en büyük mirasımız olan şehrimizin geleceğini hak ettiği gibi şekillendirmek temel gayemizdir. Biz şehirlerimizin bugününe olduğu kadar, yarınına karşı da sorumlu olduğumuzu düşünüyoruz. Bu nedenle medeniyetimizden ilham alarak geleceğimizi imar etme gayesindeyiz. Şehrimizin kültürden ekonomiye tüm yönlerini analiz ettiğimiz, zayıf ve güçlü taraflarını ortaya koyduğumuz çalışmalarımız ışığında, belediyemizi değer üreten şehir anlayışıyla yöneteceğiz. Talip olduğumuz makamı, şehrimize olan aşkımızı ve hizmet sevdamızı sergileyebilmemize bir vesile olarak görmekteyiz. Biz asla aldatan olmayacağız. Yapabileceğimiz işleri söyleyecek, gerçekleşmesi mümkün olmayan bir vaadin içinde olmayacağız" şeklinde konuştu.

 

Seçim çalışmalarının diğer bir durağı ise Kadın ve Yaşam Merkezi oldu. Burada kadınlarla bir araya gelen Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, kadınlardan  destek istedi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık; "Kadınlar yalnızca hayatın değil, siyasetin de öznesidir diyen bir liderimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde artık kadınlar evlerinde el işi yapmak, çocuğuna bakmak elbette ki bunlarda güzel görevler, onun dışında da hayata açılabilen, hayatta var olabilen, bende ferdim benimde üretkenliğim var diyebilen hayatın gerçekleri oldu. Bizi en çok kadınlar sevdi, en çok kadınlar oy verdi. Çünkü en çok kadınlar için siyaset yaptık. Engellilerimize maaş bağladık, en çok kadınlarımız bundan fayda sağladı. Yaşlılarımıza bakım ücretleri veriyoruz, hastalarımıza bakım ücreti veriyoruz bundan bakım desteği veriyoruz, evlerinde bakımlarını yaptırıyoruz, hastanelerden doktorlarını evlerine yolluyoruz, bundan en çok kadınlarımız faydalandı"  dedi.