'Elazığlı Bir İsim Bakan Olarak Atanacak'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, katıldığı bir televizyon programında yine çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

'Elazığlı Bir İsim Bakan Olarak Atanacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Kanal Fırat Televizyonunda katıldığı bir programda Elazığlı bir ismin bakan olarak atanacağı iddiasını ortaya attı.

Milletvekili Erol, yapılacak ilk kabine değişikliğinde Elazığlı bir ismin bakan olarak atanacağını söylemesi üzerine ilimizde ve AK Parti kulislerinde yeni bir tartışma başladı. 

Katıldığı programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ ziyareti öncesinde değerlendirmelerden bulunan Milletvekili Erol, havaalanından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kendisinde de karşılayacağını belirterek ilimizin sorunlarını kendisine aktaracağını söyledi. 

“ELAZIĞLI BİR İSİM BAKAN OLACAK”
Programda ilimizin sıkıntıları üzerine değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Erol, Elazığlılara bir müjdesi olduğunu söyleyerek çarpıcı bir iddia ortaya attı.
Milletvekili Erol “Hemşerilerime buradan duruyorum. Yapılacak ilk kabine değişikliğinde ilimizden bir isim kabinede bakan olarak atanacak ve ülkemize hizmet edecektir.” dedi.

Erol’un bu çarpıcı açıklamaları üzerine kulislerde ve sosyal medyada bir anda Elazığ’dan kimin bakan olacağı üzerine birçok isim ortaya atıldı.

Bu isimler arasında mevcut bakan yardımcıları ve milletvekilleri ile üst düzeyde görev yapan birçok bürokratın isimleri zikredilirken Elazığlı vatandaşlar, artık şehrin tümünü kucaklayacak, birleştirici, halkla içiçe olan ve ilimize değer katacak Elazığlı bir ismin bakan olmasını istediler.

“ELAZIĞLILAR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAKAN İSTİYORLAR”
Her seçimde AK Parti’ye büyük destek veren Elazığlılar gönlünden geçen isimleri sıralayarak, artık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılacak ilk kabine değişikliğinde ilimizden bir ismin bakan olarak atamasını istediler...