Elazığlı Tıp Öğrencisi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Balıkesir'de dün meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 15 kişi arasında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Bilge Toker de vardı. Hayatını kaybeden Toker'in Elazığ'a bağlı Ağın ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Elazığlı Tıp Öğrencisi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zonguldak'tan İzmir'e doğru seyir halinde olan Kerem Başol idaresindeki yolcu otobüs, Balıkesir-Edremit kara yolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağında virajı alamayarak takla atıp boş araziye yuvarlandı.

15 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazada Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Bilge Toker de yaşamını yitirdi.

Bilge Toker'in, eğitimi süresi boyunca Düzce'de babası emekli Ziraat Mühendisi Hüseyin Toker ve annesi emekli öğretmen Hatice Toker ile birlikte yaşadığı, ailesinin yaz tatilini geçirmek için Ayvalık'taki yazlıklarına geldiği, kendisinin ise stajının ardından ailesinin yanına tatile gitmek istediği öğrenildi. Bilge Toker'in, ablası Dr. İlke Toker Önder gibi doktor olma hayali kurduğu belirtildi.

Bilge Toker için Saatli Camisi’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenleneceği bildirilirken, Düzce Üniversitesi'nden de Bilge Toker için taziye mesajı yayınlandı.

Öte yandan Toker’in Elazığ’ın Ağın ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Genç kızın babası Ziraat Mühendisi Hüseyin Toker’in de Ayvalık’ta Tarım İlçe Müdürlüğü yaptığı bilgisi alındı. Hayatını kaybeden Toker’in amcası Ahmet Toker’in ise CHP Ayvalık eski ilçe başkanı olduğu öğrenildi.