Elazığlılardan Başkan Şerifoğulları'na Teşekkür!

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri bir haftayı geride bırakırken, vatandaşlar programların coşkulu bir şekilde geçtiğini ifade ederek, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür ettiler.

Elazığlılardan Başkan Şerifoğulları'na Teşekkür!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan, sosyal mesafeyle ara sıra programlara katılan vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı tarafından maskelerin kaldırılmasıyla bu ramazan ayında rahat nefes alıyorlar.

Elazığ Belediyesi’nin aylar öncesinden hazırlığını yaptığı ve ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklere katılım oldukça fazla. Ulusal sanatçıların Elazığ’daki ramazan coşkusuna katkısı ise vatandaşların beğenisini kazanıyor.

BİRBİRİNDEN FARKLI İSİMLERLE RAMAZAN COŞKUSU
Dr.Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki etkinliklerde sahne alan Abdurrahman Önül, Uğur Işılak, Rafadan Tayfa Tiyatro, Cengiz Özkan, Prof. Dr. Nurullah Genç ile Prof. Dr. Halis Aydemir Elazığlılara unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı. Her akşam ünlü bir ismin sahne aldığı etkinlikler Arefe gününe kadar devam edecek.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR
Etkinlik alanını saatler öncesinden dolduran vatandaşlar böylesi güzel programlar için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na minnettar olduklarını belirtiyorlar.

Ramazan ayı süresince devam edecek programlar için Başkan Şerifoğulları’na teşekkür eden vatandaşlar, etkinliklerin oldukça profesyonel bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, Ramazan ayına yakışır isimlerin Elazığlılarla buluştuğunu belirtiyorlar.

RAMAZAN ÇARŞISI
Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan Ramazan Çarşısı ise Elazığlıların uğrak mekânı oldu. İftardan sonra alanı gezen vatandaşlar alışverişlerini yaptıktan sonra etkinlik alanındaki programlara katılım sağlıyor. Ramazan çarşısı esnafı da vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını ifade ediyorlar.

30 GÜN BOYUNCA BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri’nin Arefe gününe kadar süreceği belirtilirken, programlara ünlü isimlerin katılacağı ifade edildi.

İbrahim Sadri, Orhan Hakalmaz, Esat Kabaklı, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Av. Hayati İnanç, Ender Balkır, Aşk-ı Hak Tiyatro, Sufi Mehter, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Cihat gibi isimlerin sahne alacağı etkinlikler tüm coşkusu ile sürerken, vatandaşlar bu Ramazan ayını coşkuyla geçirdiklerini belirtiyorlar.