Elazığspor'da Mali Genel Kurul Yapılacak

Elazığspor Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 31 Mayıs Cuma, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

Elazığspor'da Mali Genel Kurul Yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birevim Elazığspor Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 31 Mayıs Cuma, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

Önümüzdeki sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan Birevim Elazığspor'un Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 31 Mayıs Cuma günü yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek toplantıya ilişkin olarak Elazığspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Elazığspor Kulübü Derneği Tüzüğü'nün 16. maddesinde Olağanüstü Toplantı başlıklı 2. bendi gereğince, 31 Mayıs 2019 Cuma günü saat 15:30’da Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde aşağıda belirtilen gündem maddelerine göre, Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapılmasına, toplantı çağrı kararının kulüp internet sitesinden ilanına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 9 Haziran 2019 Pazar günü aynı yer ve saatte aşağıdaki gündem maddelerine göre yapılmasına toplantıya katılan üyelerin oy çokluğu ile karar verilmiştir.

GÜNDEM

-Açılış ve toplantı çoğunluğunun tutanakla tespiti

-Genel kurul başkanlık divanının oluşumu, (1 başkan, 2 başkan vekili seçimi)

-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

-Genel kurul başkanlık divanına toplantı tutanaklarının imza yetkisi verilmesi

-Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi

-Yönetim kurulu faaliyet raporunun ibrası

-01.03.2019-31.05.2019 tarihleri arası gelir gider tablosunun okunması ve müzakeresi

-01.03.2019-31.05.2019 tarihleri arası gelir gider tablosunun ibrası

-Denetleme kurulunun raporunun okunması

-Denetleme kurulunun raporunun ibrası

-01.06.2019-31.05.2020 dönemi tahmini bütçe tasarısı ile talimat ve bütçe uygulama esaslarının görüşülmesi kabulü veya reddi hakkında oylama yapılması

-Dilek ve temenniler

-Kapanış