Elazığsporlu Taraftarlar Murat Atılgan'a Seslendiler

Elazığsporlu taraftarlar, 90'lı yıllardan itibaren Elazığsporun maçlarını FM 23 radyosu aracılığı ile uzun yıllar canlı olarak sunan Murat Atılgan'a çağrıda bulunarak mikrofon başına davet ettiler...

Elazığsporlu Taraftarlar Murat Atılgan'a Seslendiler

Elazığsporlu taraftarlar, uzun yıllar Elazığspor maçlarında sunum yapan başarılı spiker Murat Atılgan'a çağrıda bulundular.

Taraftarlar yaptığı çağrıda 90'lı yıllardan itibaren Elazığspor maçlarını sunan başarılı spiker Murat Atılgan'ı yeniden mikrofon başında görmek istediklerini belirterek, bordo beyazlı kulübün maçlarını aynı heyecanla dinlemek ve izlemek istediklerini belirttler. 

"MURAT ATILGAN MİKROFON BAŞINA"
Elazığsporlu taraftarlar yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdiler;

"Bildiğiniz gibi, Elazığsporumuz bir heyecnla ligde tutunma mücadelesi veriyor ve bu mücadeleye güzel bir katkıda bulunan Elazığımızın güzide iki yerel televizyonu Kanal Fırat ve Kanal 23 te bu mücadeleye katkıda bulunarak, Elazığsporun maçlarını ortak yayınla naklen yayınlama kararı aldı. Alınan bu karar ve bu duyarlılık için her iiki televizyonumuz tebrik ediyoruz. 

90’lı yıllardan itibaren Elazığsporun maçlarını FM 23 radyosu aracılığı ile uzun yıllar canlı olarak dinlemeye başladık, o dönemde Elazığsporun maçlarını anlatan Murat Atılgan’ın eşsiz anlatımı ile.

Geçtiğimiz aylarda Bein Sports kanalında yayınlanan Maç Spikerliği yarışmasına katılarak ilk 5 e kalan Murat Atılgan’ı bu başarısından dolayı da ayrıca tebrik ediyoruz. Onun maç anlatımını özlediğimizi ve bunun herkesin de isteyeceğini biliyoruz. 

Şimdi bu heyecanı yeniden yaşamak ve bordo beyazlı kulübümüzün maçlarını aynı heyecanla dinlemek izlemek için, Murat Atılgan’ı Elazığspor taraftarları olarak yeniden mikrofon başına davet ediyoruz. 

Bu konuda oluşturmaya çalıştığımız duyarlılığa bu ricamızı haber yaparak destek verirseniz size minnettar kalırız. 

Haydi Elazığım yeniden eski günlerdeki gibi aynı şevk ve aynı heyecanla takımımıza sahip ve destek olmaya… 

Ve haydi Murat Atılgan, o muhteşem maç anlatımınızı yeniden duymak, izlemek için siz de mikrofon başına.."