ELİGED'ten Depremzedelere Destek

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGER) deprem bölgesine yardımlarını sürdürmeye devam ediyor...

ELİGED'ten Depremzedelere Destek

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği, deprem bölgesinde bulunan depremzedelere yönelik yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan ELİGED Başkanı Tugay Telçeken, önümüzdeki süreçte yıkım yaşanan illerin yeniden inşası yanında sosyal hayatın da normale dönmesi için toplumun her kesimine görev düştüğünü söyledi.

ELİGED'ten Depremzedelere Destek

"VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği olarak depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere Elazığ Valiliği, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına derneğimiz tarafından temin edilen kuru gıda yardımının teslim edildiğini ifade eden Başkan Telçeken, “Kahramanmaraş merkezli ve bölgedeki illerimizde de hissedilen şiddetli deprem nedeniyle milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. ELİGED olarak,  Devletimizin yetkili makamlarıyla tam koordinasyon halinde depremden etkilenen vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

ELİGED'ten Depremzedelere Destek