ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci Dönemi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'nin (ELMİYAD) 1. olağan genel kurulu gerçekleşti. Genel kurulda, organ değişimleri yapılırken, yönetim kurulunun aldığı kararla ELMİYAD Başkanlığına, haber sitemiz imtiyaz sahibi Erhan Bahçeci seçildi.

ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci Dönemi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği 1. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda, organ değişimleri yapılırken, tüzük gereği bir yıl sonunda yapılması gereken başkanlık değişimi gerçekleşerek, yönetim kurulunun aldığı kararla ELMİYAD Başkanlığına haber sitemiz imtiyaz sahibi Erhan Bahçeci seçildi.

Bir yıldır ELMİYAD Başkanlığı görevini yürüten Gülşah Altaş, Genel Kurulda Başkanlık görevini Erhan Bahçeci’ye devretti. 

ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci Dönemi

“AMACIMIZA ULAŞTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Genel Kurulda konuşan Gülşah Altaş, Elazığ’da yayın yapan internet haber siteleri ve gazetecilerle birlikte ELMİYAD çatısı altında bir yıl boyunca güzel çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

Bu süreçte kendisine destek veren gazetecilere teşekkür eden Altaş, “2021 yılı Kasım ayında faaliyetlerine başlayan ELMİYAD, Elazığ’da internet haber sitelerini tek çatı altında toplanma amacıyla kuruldu. Bu amaçla birçok haber sitesi ELMİYAD’a üye oldu. Üyelerimizle birlikte Elazığ’ımızın sorunlarına değindik, çözüm önerileri sunduk. Geniş kitlelere hitap eden internet yayıncılığının ne kadar önemli olduğuna bu süreçte dikkat çekmeye çalıştık. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Derneğimizin kuruluşunun birinci yılında tüzüğümüz gereği başkanlık görevini devrediyorum. Yönetim kurulumuzun aldığı kararla, önümüzdeki bir yıllık süreçte Başkanlık görevini Erhan Bahçeci arkadaşımız yürütecektir. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci Dönemi
  “İNTERNET MEDYASI HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE YER ALIYOR”
ELMİYAD Başkanlık görevini devralan Erhan Bahçeci ise konuşmasında, bir yıl boyunca aktif ve etkili çalışmalara imza atan Gülşah Altaş’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Aldığı bayrağı daha ileri seviyelere taşımak amacıyla büyük gayret göstereceğini aktaran Başkan Bahçeci kongrede yaptığı açıklamada; “Günümüzde internet haberciliğinin önemi her geçen gün artmaktadır. Teknolojik gelişmelerle birlikte habercilik ve gazetecilik mesleği internet yayıncılığı üzerinde yoğunlaştı. Tüm dünyada gazeteciler artık, yayınlarını internet üzerinden okuyucularına ulaştırmayı sürdürüyor. Geleneksel gazetecilik mecrası her ne kadar varlığını sürdürmeye devam etse de internet medyası bir adım öne çıkmayı başardı. İnternet medyasının etkisinin daha da yaygınlaşacağı aşikardır.” dedi.

ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci Dönemi

“ŞEHRİN EN GÜÇLÜ STK’SI OLMA YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ”
İnternet medyası anlamında Elazığ’da tek dernek olduklarını belirten Başkan Bahçeci; “Bu açıdan bizler de kıymetli arkadaşlarımızla birlikte internet medyasını tek çatı altında buluşturmak ve birliktelik oluşturma gayesiyle ELMİYAD’ı kurduk. Allah’a şükür derneğimiz çok kısa sürede etkinliğini hissettirdi. Dernek yönetimimiz ve kıymetli üyelerimizle şehrimizde büyük bir farkındalık oluşturduk. İnternet medyasının oluşturduğu dalgada bizler de ELMİYAD olarak yerimizi aldık. Bu dalga büyüyerek geniş kitlelere hitap edecektir. Dernek olarak gayemiz Elazığ’a her açıdan faydalı olmak, yapılan güzel çalışmaları geniş kitlelere duyurmak, yapılmayanları ve eksik kalanları ise hatırlatmaktır. Bunun yanında ilimizde gazetecilik mesleğini icra eden arkadaşlarımıza mesleki açıdan katkı sunmaktır. İnşallah daha da başarılı olacağız. Bu açıdan yönetim olarak yapacağımız çalışmaları kamuoyu ile paylaşacağız. Bu vesile ile ELMİYAD’ın ilk başkanı olarak bir yıl süreyle hizmet eden kıymetli Gülşah Altaş Hanımefendiye teşekkür ederim. Başkanlık görevini bana layık gören değerli üyelerimize ve yönetim kurulumuza şükranlarımı sunarım.” İfadelerini kullandı. 

ELMİYAD Başkanlığında Bahçeci Dönemi