Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Enflasyonun hararetini daha da düşüreceğiz' dedi.

Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'deki mitingde halka hitap ediyor. Erdoğan, "Enflasyon tekrar 6'lara 7'lere kadar düşecek. Bize 20-19 enflasyon yakışmaz. Enflasyonun hararetini daha da düşüreceğiz" dedi.

"ENFLASYON YENİDEN 6-7'LERE KADAR İNECEK"

Biz sadece hizmet siyaseti eser siyaseti yaptık. Buna karşılık birileri olumsuzluk pompalayarak alan açmaya çalıştı. Şimdi de işsizliği dillerine doladılar. 9 milyon yeni istihdam ortaya çıkararak rekorlar kırdık. Türkiye'nin böyle bir istihdam başarısını ortaya koyabilmesinin gerisinde ülkemizi her yıl yüzde 6 büyütmemiz vardır. Geçen yıl ağustosta büyük bir ekonomik saldırıya maruz kaldık. Göreve geldiğimizde IMF'ye 23,5 milyar dolar borcumuz vardı. Şimdi bizim IMF'ye borcumuz kaldı mı? Merkez Bankamızın döviz rezervi 100 milyar dolar oldu. Merkez Bankamız yeniden güçlenirken daha ileri gideceğiz. Enflasyon tekrar 6'lara 7'lere kadar düşecek. Bize 20-19 enflasyon yakışmaz. Enflasyonun hararetini daha da düşüreceğiz. Milletimizi piyasa simsarlarının eline bırakmamak için tanzim satış uygulaması başlattık. 

Bay Kemal 31 Mart'ta tüm Rizeli hemşehrilerim gereken dersi verecek. Bay Kemal şehir hastanelerini izle. 

"İKİNCİ SONDAJ GEMİMİZİN ADI YAVUZ"

İki müjdeyi vermek istiyorum. Tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar tarımsal sulama abonesi olarak yüzde 12 indirimle elektrik kullanabilecekler. İkinci müjde yeni sondaj gemimiz. Adını Fatih koyduğumuz Antalya açıklarında faaliyet gösteriyor. İkinci gemimizin adını Yavuz olarak belirledik. Yavuz da Akdeniz'de petrol sondaj çalışmalarına başlayacak.