Eren Kış-4 Operasyonu Başladı!

İçişleri Bakanlığı, Eren Kış-4 Şehit Jandarma Komando Er İbrahim Doğu Kazan Vadisi-Han Yaylası Operasyonu başlatıldığını duyurdu. Operasyonda, jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 1240 personel görev alacağı aktarıldı.

Eren Kış-4 Operasyonu Başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Terörle mücadele, yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla etkin bir biçimde sürdürülüyor.

Bu kapsamda yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. İçişleri Bakanlığı'nın duyurduğu bilgiye göre;  jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 1240 personel görev alacağı ren Kış-4  Şehit Jandarma Komando Er İbrahim Doğu Kazan Vadisi-Han Yaylası Operasyonu başlatıldı

"OPERASYONLAR HALKIN DESTEĞİ İLE İNNAÇLI VE KARARLI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"
Bakanlıktan yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Hakkari'de Eren Kış-4 Şehit Jandarma Komando Er İbrahim Doğu (Kazan Vadisi-Han Yaylası) Operasyonunun başlatıldığı kaydedildi.

Operasyonda, Hakkari İl Jandarma Komutanlığından jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik koruculardan oluşan 80 timdeki 1240 personelin görev yaptığı belirtildi.

Açıklamada, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonlarının halkın desteği ile "inançlı" ve "kararlı" bir şekilde başarıyla devam ettiği vurgulandı.