Türkiye’nin en pahalı TOFAŞ arabası Bursa’da satıldı. Sahibi Tanju Akdoğan’ın bir buçuk yıllık uğraşları sonucu ortaya çıkardığı Doğan SLX marka aracı iş insanı Yusuf Yamanlar’ın 180 liraya satıl almasıyla tarihe geçti.
Renault, TOFAŞ, Ford, MAN, Mercedes, Arçelik ve Bosch’un başını çektiği dev firmalarda çalışan 112 bin işçi için toplu sözleşme maratonu önümüzdeki hafta başlıyor.
2019-2020 sezonu Eurocup'taki kura çekimi sonucunda Galatasaray D, TOFAŞ B, Darüşşafaka ise C Grubu'nda yer aldı.
'Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2018’ araştırmasına göre ilk 1000 şirket önceki yıla göre 10,5 milyar artışla toplam 102,8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Otomotiv sektörü zirveyi bırakmazken, Türkiye’nin ihracat lideri ise Ford Otomotiv oldu. İkinci sırada Toyota, üçüncü sırada ise Tofaş yer aldı.İ