'Eurocup'a Odaklandık'

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, Eurocup Women'da iddialı olduklarını hatırlatırken hedefledikleri yolda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

'Eurocup'a Odaklandık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü diğer yandan Eurocup Women’da mücadele etmeyi sürdürüyor. Kulüp, Çekya Cumhuriyeti’nde oynadığı ilk üç maçı da alarak grubundan lider ayrıldı.

Eurocup Women’da ikici tur maçları ise 16 Mart Salı günü başlayacak. Birevim İl Özel İdare ile Bellona Kayseri Basketbol Takımı, Kayseri’de karşılaşacak.  

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, ikinci tur maçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada Elazığ’ı ve Türkiye’yi Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil edeceklerini vurguladı.
“GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ”
Başkan Mustafa Alpay: “Sezon başından beri kendimize hedef koyduğumuz Avrupa başarısı için var gücümüz ile çalıştık. Bu hedef doğrultusunda Avrupa’nın en önemli oyuncularını Elazığ’a getirdik. Hepinizin bildiği gibi Çekya’daki maçlarda hem 3’te 3 yaptık hem de ülkemizi en güzel şekilde temsil ettik. Kadromuzu en son Fenerbahçe’de forma giyen Kristine Vitola transferi ile güçlendirdik. Güzel bir kadromuz var. İyi bir sinerji yakaladık. Çok tecrübeli bir hocamız var. Bu sene ligde sakatlıklar ve sair sebeplerden dolayı istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Yaşanan tüm aksiliklere rağmen ben Avrupa kupasında daha ileriye gideceğimize, inanıyor ve takımımıza güveniyorum. Hazırlıklarımız devam ediyor. Gidebildiğimiz yere kadar gidip hem Elazığ’ı hem Türkiye’yi Avrupa arenasında temsil etmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Şehir olarak Avrupa kupasında başarıyı yakalayacağımıza olan inancımız tam. Heyecanla Avrupa kupası maçlarını bekliyoruz. Bu noktaya gelmemizde büyük destekleri olan Valimiz Sayın Erkaya Yırık’a, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. dedi.