Fatih Terim'den Lazio Revizyonu!

Kasımpaşa ve Trabzon maçında yaşanan benzer tablo sonrası savunmaya tedbir almayı düşünen G.Saray'ın hocası, Marcao'yu 11'de görevlendirecek. Orta sahayı da Taylan, Berkan ve Cicaldau'dan oluşturacak…

Fatih Terim'den Lazio Revizyonu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray ligde oynadığı son iki karşılaşmada galibiyeti unuttu.

Önce Kasımpaşa daha sonra da Trabzon deplasmanında iki farklı öne geçmesine rağmen sahadan birer puanla ayrılan sarı kırmızılılarda moraller de oldukça bozuk. Ancak Fatih Terim’in canını en çok sıkan konu kaçan puanlardan daha çok, takımının öne geçtiği mücadelelerde skoru koruyamaması.
Lazio’ya farklı 11
Özellikle de sonradan oyuna giren isimlerin beklentilerin altında kalması ve bireysel hataların çok olması Fatih Hoca’yı Lazio maçı öncesi tedbir almaya itti. Terim evinde UEFA’ya grup aşamasına iyi bir başlangıç yapmak amacında. Trabzon deplasmanında Boey, Feghouli gibi oyuncularından yararlanamayan Terim bu oyuncuların yerlerine görev alan isimlerin performansını beğenmedi.
Marcao dönüyor
Lazio’ya karşı on birini değiştirecek olan Fatih Hoca çok top kaybı yapan Kerem’i kulübeye, Morutan’ı ise sağ kanada çekecek. Terim ayrıca Taylan, Berkan ve Cicaldau’yu beraber oynatarak dirençli bir orta saha elde etmeyi planlıyor. Savunmanın göbeğindeki Nelsson’u kulübeye çekecek olan Terim, ligde 8 maç cezası olan Marcao’yu Avrupa maçında sahaya sürecek.
F.BAHÇE’YE İMALI MESAJ
Her şey para değil

Halil Dervişoğlu, Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı. Baba Muzaffer Dervişoğlu, Fatih Terim’in Halil’e sarıldığı fotoğrafın üzerine “Her şey para değildir” yazarak oğluna transfer döneminde talip olan Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.
OYUNCULARA SİTEM
Neden ders almıyoruz?

Fatih Terim, Kasımpaşa maçından sonra Trabzonspor karşısında da iki farklı skorun korunamamasına kızdı. Terim oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Takım savunması hücumdan başlar. Gol atıyoruz ama forvetlerimiz de dâhil herkesin takım savunmasına yardımcı olması gerekiyor. Kasımpaşa maçından ders almalıydık” siteminde bulundu.
AVRUPA PROVASI
Trabzon’dan

2-2’lik beraberlikle dönen Galatasaray, Lazio maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bordo mavililere karşı 90 dakika oynayan isimler yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular ise çift kalede taktik idmanı gerçekleştirdi. Aslan çalışmalarını bugün 11.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.