Fenerbahçe, Elazığ'a Geliyor!

Elazığ İl Özel İdrespor bu hafta kendi sahasında lig lideri Fenerbahçe'yi konuk edecek...

Fenerbahçe, Elazığ'a Geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Liginin 7. Hafta karşılaşmaları bu hafta sonunda oynanacak. Ligde ki temsilcimiz İl Özel İdrespor bu hafta kendi sahasında lig lideri Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve oynadığı 6 karşılaşmada bir galibiyet alabilen Bordo Beyazlı temsilcimizin lider Fenerbahçe karşısında  nasıl bir sonuç alacağı merak edilmeye başlandı. Geçen yıl ilimizde oynanan karşılaşmada ilimize namağlup lider olarak gelen Fenerbahçe temsilcimiz karşısında ilk mağlubiyetini almıştı. 31 Ekim Cumartesi günü İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14:00’te başlayacak.

İl Özel İdare Basketbol takımı Şube sorumlusu Orçun Coşkun; “ Bizim için oldukça önemli bir hafta. Rakibimiz lig lideri. İyi bir kadroya sahipler. Ligde oynadıkları ilk altı maçını da kazandı. Geçen yıl olduğu gibi ilimize namağlup olarak gelecekler. Biz de toparlanma sürecindeyiz. Bu maçı kazanarak hem moral bulmak hem de ligde daha iyi gelmek adına mücadele vereceğiz.” dedi.