Fırat Edaş Yatırımlarıyla Aydınlatmaya Devam Ediyor

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Yıldızbağları Mahallesi'nde 3,8 km uzunluğundaki orta refüj yer altı aydınlatma şebekesini tamamlayarak bölgeyi aydınlattı.

Fırat Edaş Yatırımlarıyla Aydınlatmaya Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kesintisiz enerji arzı ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti parolasıyla Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yatırım faaliyetleri kapsamındaki çalışmalarına aralıksız devam eden Fırat EDAŞ, Elazığ’da Yıldızbağları Mahallesi’nde kanal üstü ve Harput Kolordu Komutanlığı bağlantı yolu arasındaki yeni imar yolunda yer alan 3,8 km uzunluğa sahip orta refüj yer altı aydınlatma şebekesinin yapımını tamamladı. 300 bin TL tutarındaki yatırım ile bölge ışıl ışıl hale getirildi.  

Salgın ve zorlu kış şartlarına rağmen özverili çalışmalarıyla projeyi kısa zamanda eksiksiz bir şekilde tamamlamalarından dolayı Elazığ Valiliği başta olmak üzere Elazığ Belediyesi, Yıldızbağları Mahalle Muhtarlığı ve bölge halkı, Fırat EDAŞ Elazığ İl Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti. 

Hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle hayata geçiren ve faaliyet gösterdiği bölgelerde hizmet kalitesini yükseltmek için çalışan Fırat EDAŞ, yatırım programı çerçevesinde çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.