Gazeteci Kılıç, TUTAP Almanya Temsilciliğine Atandı

Gazeteci -Yazar Turizm Elçisi ilhan Kılıç , Almanya Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti Oberhausen şehri Temsilcisi olarak atandı.

Gazeteci Kılıç, TUTAP Almanya Temsilciliğine Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TUTAP Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız;  ‘’TUTAP,( Turizm ve Tanıtma Platformu) Ülkemizin Ulusal ve Uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan, projeler üreten ve kendi insanımızın tarihimizi kültürümüzü kaliteli materyallerle tanımalarını sağlayan, bu çerçevede girişimlerde bulunan ve 11 yıldan fazla faaliyetlerine devam eden bir sivil toplum kuruluşudur.


TUTAP yönetim kurulu Başkanı Fikret Yıldız ,”Almanya  Kuzey Ren-Vestfalya eyâleti, Oberhausen şehri Temsilciliği'ne İlhan Kılıç kardeşimiz atanmıştır, kendisine başarılar dilerim. Ülkemizin tanıtımı adına hayırlara vesile olsun İnşallah”dedi. 

TUTAP Almanya Oberhausen şehrine Temsilci görevine atanan  İlhan KILIÇ ise şunları söyledi; ‘’Yurt dışında yaşayan her Türk vatandaşı gönüllü bir Turizm elçisidir. Bundan sonra ülkemizi Turizm tanıtma alanında Almanya’da  elimizden gelen desteği vereceğiz.Türkiye'nin Turizm potansiyeline ve tanıtılmasına katkı sağlayacağız.Türkiye'nin tanıtımında  gönüllü görev almak isteyen herkesi bizimle irtibat kurmaya davet ediyoruz. Yurtdışında Türkiye'nin Kültür, Turizm ve Tanıtma çalışmalarında elimden gelen gayreti göstereceğim.Beni bu göreve beni layık gören başta TUTAP Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fikret Yıldız Bey ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim.’’