'Geçim Zorluğu Artık Dayanılamayacak Boyutta'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ Teşkilatı, şehir genelinde kurulan semt pazarları yerlerini ziyaretleri kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, geçim zorluğunun artık dayanılamayacak boyutlara ulaştığını belirtti.

'Geçim Zorluğu Artık Dayanılamayacak Boyutta'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Avukat Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri şehir genelinde kurulan semt pazarlarında vatandaşlar ile esnaflarla bir araya geldi.  

Doğukent Mahallesinde kurulan Çarşamba Pazarı'na ziyarette bulunan Başkan Kangal ve beraberindekiler pazar alanını gezerek hem esnafın hem de vatandaşın sorunlarını dinledi. 

"GEÇİM ZORLUĞU ARTIK DAYANILAMAYACAK BOYUTTA"
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kangal; "Maliyet artışları nedeniyle kâr oranlarının giderek düşmesi ve vatandaşın alım gücünün azalmasıyla doğru orantılı olarak satışların da düşük seviyelerde oluşu, pazarcı esnafının yakındığı konuların başında geliyor. Aynı şekilde vatandaşımız da pazar poşetinin artık dolmadığını, kısıtlı miktarlarda alışveriş yapmak zorunda kalıyor. Geçim zorluğunun artık dayanılamayacak boyutlara ulaştığından dert yanıyorlar."dedi.