Genç Başkandan Gençlere Davet

Genç MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Furkan Göçer, 23 Şubat'ta İstanbul'da gerçekleşecek olan 'Uluslararası Genç İş İnsanları Kongresi'ne tüm Elazığlı gençleri davet etti.

Genç Başkandan Gençlere Davet

Genç MÜSİAD Genel Merkezi tarafından "Uluslararası Genç İş İnsanları Kongresi" gerçekleştirilecek. 

"BAŞLANGICIN SONU"
Her dönem farklı bir tema ile İki yılda bir gerçekleştirilen "Uluslararası Genç İş İnsanları Kongresi" 23 Şubat 2023 tarihinde İstanbuul'da düzenlenecek. "Başlangıcın Sonu" sloganı ile gerçekleşecek olan kongreye Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından genç iş insanları katılacak.

"TÜRKİYE'NİN ÖNCÜ İSİMLERİ BİRARAYA GELECEK"
Kongre ile değerlendirmelerde bulunan GENÇ MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Furkan Göçer, düzenlenecek olan  kongre ile gençlerin gelişen dünyada yeniliklere uyum sağlamaları, küresel sahnede yer almaları ve iş dünyasıyla ilgili soru işaretlerini gidermelerini amaçladıklarını belirterek; " Bu kongre ile gençlerin ; gelişen dünyamızda yeniliklere uyum sağlamaları,küresel sahnede yer almaları ve iş dünyasıyla ilgili soru işaretlerini gidermeleri amaçlanmaktadır. Bunun yanında katılımcıların iş alanındaki ticari kapasitelerini artırmaları amacı ile küresel bir network oluşturması sağlanmaktadır. UGİK ile Uluslararası çapta ve Türkiye’de öncü isimlerin bir araya geldiği zirveler ile iş dünyası ekosistemine ve ülke ekonomisine fayda sağlanmaktadır." dedi.

"ELAZIĞLI GENÇLERİ BEKLİYORUZ"
Öte yandan düzenlenecek olan kongreye tüm Elazığlı gençleri davet eden Başkan Göçer açıklamasında ; "Başlangıcın sonuna ulaşmak isteyen herkesi, Yapay zeka sergisi, stand-upgösterisi ve daha bir çok deneyim alanlarıyla uluslararası konuşmacıların yer alacağı UGİK 2023’ e davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.